Me_Gusta 69 Posted November 5, 2015 Szukam grafika do współpracy przy projekcie. Razem z kumplami będziemy startować z projektem pewnego serwisu, o którym nie mogę za dużo w obecnej fazie powiedzieć obawiając się konkurencji. Projekt jest innowacyjny i jedyny w swoim rodzaju. Z małego "wywiadu środowiskowego" znaleźliśmy lukę, która chcemy jak najszybciej zapełnić nie dając szans potencjalnym konkurentom. Jak pisałem wyżej serwis na chwile obecną jest w fazie intensywnego rozwoju. Zakładamy, że serwis będzie dość opłacalnym przedsięwzięciem wiec i gaża dla grafika będzie stosunkowa do jego "poczynań" W miarę rozrostu firmy zagwarantujemy naszym współpracownikom odpowiednie wynagrodzenie na miarę średniego serwisu zatrudniającego grafików. Czego oczekujemy: -nietuzinkowej grafiki która będzie przykuwała oko -znajomosci podstaw PHP, HTML5, Photoshop -kreatywności -przede wszystkim -dostępność w rozsądnych godzinach Oferujemy Na początek oferujemy 5% przychodów z działalności serwisu. Serwis jest dość innowacyjny i z naszych obliczeń wynika, że dochód powinien w pierwszym roku wynieść kilku krotność średnich krajowych. Nie zamierzamy osiadać na laurach i zaraz po starcie strony planujemy rozrost w kierunku innych Państw w tym USA i UK Praca w Team-ie zgranych młodych ludzi z pomysłami na przyszłość Miłą atmosferę Aplikacje proszę wysyłać na mój e-mail pinkers88@icloud.com z dopiskiem "GRAFIK" W aplikacji oczekujemy od Ciebie -wiek -staż pracy nad grafikami -w czym najlepiej ci się pracuje -próbkę ostatnich twoich prac -opisz jak stoisz ze znajomością PHP, HTML, ? -kilka (2 przykładowe) grafiki o temacie weselnym Tutaj jest totalna dowolność, bo w tym podpunkcie będzie oceniana twoja kreatywność. Więcej info zapraszam do komentowania pod tym postem, PW lub mój prywatny e-mail który podałem wyżej. Pozdrawiam Gusta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pełnoprawny Obywatel 658 Posted November 5, 2015 @Patryk ^^ .artysta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patryk ^^ 105 Posted November 5, 2015 @Pełnoprawny Obywatel dzięki za nominacje, ale nie znam PHP i HTML5, chyba że ty się tym zajmiesz :D Quote Share this post Link to post Share on other sites