Wojciech J. 18 Posted February 21, 2016 Czołem. Nie wiem czy to błąd, czy upierdliwość admina, ale co jakiś czas jak gram, nagle ni z tego ni z owego dostaję slay na początku rundy (ginę jak stoję na respie). Ok, można uznać to za karę za przykładowo nie wykonywanie celów mapy. Ale mi się to nie zdarza. A nawet gdyby, to zazwyczaj jest przy rozpoczęciu kolejnej rundy (którą przeczekałem będąc martwym bo "slay") kolejne zabicie mnie na początku rundy. Już miałem dwa takie przypadki, gdzie ginę na dzień dobry dwa razy pod rząd. Co to jest? Błąd skryptu, admin czy interwencja Boga? Share this post Link to post Share on other sites
Cry 105 Posted February 21, 2016 Witam Najprawdopodobniej na mapie która to była nie ma miejsca na ilość osób które graja dlatego Cie zabija jest to losowo. Jest taki temat gdzie można wpisać mapy na których Cie zabija i wtedy @Honor to poprawi. Share this post Link to post Share on other sites
Wojciech J. 18 Posted February 21, 2016 Dziękuję za odpowiedź. Nawet bym nie pomyślał, że to o to chodzi. Mapa Alpin. Kiedyś także na Italy. Wczoraj na Nuke. Ponieważ piszę teraz pracę zaliczeniową, nie szukam odpowiedniego tematu. Miałbym prośbę do moderatora, żeby przekleił. Pozdrawiam serdecznie Wojciech J. Share this post Link to post Share on other sites
Pełnoprawny Obywatel 658 Posted February 21, 2016 http://home-edition.eu/topic/11611-zabijanie-na-respie-brak-slot%C3%B3w/@Cry Co do slay na respie to pewnie wchodzisz w kogoś ;D Share this post Link to post Share on other sites
Honor 1034 Posted February 21, 2016 Jak by admin coś robił to by pisało w HUD że Admin zagładził Gracz , tylko u Ciebie sie tak pojawiło ? Share this post Link to post Share on other sites
>SiWy< 1108 Posted February 21, 2016 Na #2 tez czasami sie tak dzieje na niektorych mapach tylko teraz juz nie pamietam na ktorych. Share this post Link to post Share on other sites
Wojciech J. 18 Posted February 21, 2016 Tak Honor tylko u mnie. :P Share this post Link to post Share on other sites
Marcin :) 100 Posted February 21, 2016 Mnie też kilka razy zabijało na respie. Na nuke, italy, alpin, office. Share this post Link to post Share on other sites
Honor 1034 Posted February 22, 2016 a gdy was zabijało to serwer był pełny? jak tak to nie ma aż tyle slotów Share this post Link to post Share on other sites
Marcin :) 100 Posted February 22, 2016 Problem w tym, że na office na pewno, jak były 2-3 sloty wolne Share this post Link to post Share on other sites
Fiester 2 Posted February 22, 2016 ja zauwazylem jak byl full serv :) przewaznie italy i aim_map :) Share this post Link to post Share on other sites
CZK 516 Posted February 23, 2016 Mnie zabiło dziś znaczy 22.02.16 na de_dust :) było 8 na 9 bodajże :) Share this post Link to post Share on other sites
Honor 1034 Posted February 23, 2016 Ale wcześniej działo się tak czy to dopiero od ostatnich dni? Share this post Link to post Share on other sites
Wojciech J. 18 Posted February 23, 2016 Na innych serwerach gdzie są 32 sloty, takie sytuacje nie mają miejsca. Dlatego byłem taki zaskoczony tymi zgonami. Dzisiaj też padłem od tego, nie pamiętam która mapa, byłem w amoku grania. Skoro jest problem ze slotami, prośba do adminów, żeby kickowali ludzi siedzących na Spectators. Często widuję jak ktoś tam siedzi bo "mapa mi nie odpowiada to poczekam 20 minut na spec do następnej". Denerwujące to, zwłaszcza, że ostatnio skończył mi się VIP i muszę grać na innych serwerach aż wskoczy magiczne 20/21. :P Share this post Link to post Share on other sites
Honor 1034 Posted February 23, 2016 Ale na 1# nie ma vipa. Czyli z tego co mowisz to się dzieje od paru dni czy dluzej? Share this post Link to post Share on other sites
Wojciech J. 18 Posted February 23, 2016 Baton mi dał VIPa na 3 miesiące, jak ten czas leci... Ostatnio często to mam, choć tak samo przytrafiło mi się z dwa miesiące temu. Wówczas myślałem, że to slay od Natalii więc nie reagowałem. Share this post Link to post Share on other sites
knxwledge 3 Posted February 25, 2016 a gdy was zabijało to serwer był pełny? jak tak to nie ma aż tyle slotów Mi też się parę razy to zdarzyło. Raz zabiło mnie zaraz po rozpoczęciu nowej rundy na italy, a na serwerze było 20 osób, więc nie był pełny. Share this post Link to post Share on other sites
Cry 105 Posted February 25, 2016 italy ma max 20 slotow teoretycznie nie powinno zabic przy 20 osobach ale coz losowo padles Share this post Link to post Share on other sites
Marcin :) 100 Posted February 26, 2016 Jest do 20 osób, ale jest na 10 slotów na jeden tim. Jeśli będzie 11:9 to jedna osoba z "nadwyżki" będzie ubijana póki PTB nie wyrówna. Share this post Link to post Share on other sites