nook 118 Posted November 6, 2018 Cześć i czołem! Po naprawdę miło spędzonych 4 latach, przyszedł czas i na mnie :) Postanowiłem całkowicie dać sobie spokój z wszelkimi gierkami i skupić się bardziej na tym co ważniejsze w życiu, a niestety cs jakim jest pożeraczem czasu - każdy wie i właśnie za ten czas tu wspólnie spędzony chciałbym Wam podziękować :) Mega szacunek dla wszystkich którym przede wszystkim chce się i działają na rzecz serwerów i graczy - chwała Wam za to ! Jedyne czego żałuję, to że nie udało się ze wszystkimi spotkać na jakiś zlot i pogadać twarzą w twarz, ale może kiedyś ( czekam na zapro jak coś będzie ). Brakłoby mi nocy, jakbym miał pisać do każdego z osobna, a też nie chcę nikogo pominąć, stąd bez konkretnych nicków w moim poście. Jeszcze raz wielkie dzięki i jakby ktoś miał ochotę się złapać na jakieś piwko czy coś - śmiało pisać na priv, dam kontakt do siebie. Miłego ! 14 Kapibar, Olka91^, Mirass and 11 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Honor 1034 Posted November 6, 2018 Trzymaj się i powodzenia w życiu prywatnym 😛 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mirass 1025 Posted November 6, 2018 Dokładnie tak jak piszesz.. Pożeracz czasu 😄 Powodzenia i 3maj się 😄 Mam nadzieje, że się jeszcze spotkamy na #3 😄 Quote Share this post Link to post Share on other sites
InFlex 243 Posted November 6, 2018 Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą Powodzenia w życiu prywatnym i wpadnij od czasu do czasu na forum.Przecież to nie gierka 3MAJ się Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 6, 2018 Kur zapiał.. Papatki nuk. Obydwaj znamy powód Twojego odejścia, ale zawsze jestem chętny dać Ci korepetycje grania w csa żebyś mógł osiągnąć mój poziom byś odchodzić nie musiał. Powodzenia i trzymaj się! 🙂 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nai. 1363 Posted November 6, 2018 No cześć 😕 tettetris poziom hard bot xd Quote Share this post Link to post Share on other sites
==Globalekk== 61 Posted November 6, 2018 Zegnam się i życzę powodzenia w życiu 😞 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest JAKuB Posted November 6, 2018 3maj sie szkoda ze kolejna osoba odchodzi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olka91^ 1032 Posted November 6, 2018 Buźka Kubuś ! 😘 Trzymaj się cieplutko ! 🙂 W kontakcie jakby co 😉 Btw. Nam udało się spotkać i zapewne jeszcze się zobaczymy, oby troszkę dłużej niż ostatnim razem 🙂 1 nook reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adi-Fantasti 276 Posted November 6, 2018 Cześć i powodzenia w życiu 😉 Quote Share this post Link to post Share on other sites
SeebooL 3 Posted November 6, 2018 Byku ja Cie pamiętam z FFA jeszcze 😄 no cóż jedni przychodzą dródzy odchodzą. Powodzenia ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
popus czy to ty 493 Posted November 6, 2018 Trzymaj się kolego, którego myliłem na serwie z @Kapibar'em PIĄTECZKA ❤️ POWODZENIA 😉 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lamie 235 Posted November 6, 2018 wszyscy wracają. Udanych realizacji planów, żeby się wiodło Quote Share this post Link to post Share on other sites
Paff Dady ; ] 24 72 Posted November 6, 2018 Zbytnio się nie znamy ale też czuwaj i bądź czujny xDDD..łap wiatr w żagle i przed Sb :):)..PIONA>.. 1 michal16696 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
son goku 674 Posted November 6, 2018 Nie no stary dobrze nam się grało . Czasem zachodz na forum 😄 . I jeszcze raz PA PA Pozdro ssj1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reikon 430 Posted November 6, 2018 Ooo no nic trzeba tylko ci życzyć powodzonka w życiu i spełnienia marzeń w końcu masz na nie czas haha No ale wiadomo, że i tak wrócisz więc do zobaczenia Kuba 😄 Quote Share this post Link to post Share on other sites
d!vide 460 Posted November 6, 2018 Trzymaj sie botku 😄 ale mysle ze jeszcze spotkamy sie jakos na serwerze ;> Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bienio 368 Posted November 6, 2018 Powodzenia i do zobaczenia @nook !:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kapibar 817 Posted November 6, 2018 @nook smutne kapibary żyją średnio 10 lat krócej.. pozwę Cie 😞 2 Olka91^ and Lamie reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaciE3k 225 Posted November 6, 2018 trzymaj się mordeczko;) powodzonka w życiu prywatnym Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zankor 252 Posted November 6, 2018 3maj sie 😄 Quote Share this post Link to post Share on other sites
HarryFireBlade 246 Posted November 6, 2018 Trzymaj się byku i powodzenia w realizacji planów. pozdro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nai. 1363 Posted November 6, 2018 xDDDDDDDDDDDDDD Quote Share this post Link to post Share on other sites