Majbijacz 7 Posted January 24, 2019 Witam, na tym serwerze jest tylko losowanie darmowego vipa na mapę, a nie zauważyłem nigdzie że można tego VIPa kupić. Otóż stąd moje pytanie, czy jest możliwość kupna vipa na ffa za SMS bądź psc? Z góry dziękuję. Share this post Link to post Share on other sites
son goku 674 Posted January 24, 2019 Tak , jest taka możliwość jak będziesz na serwie wpisz /sklepsms następnie wybierz czy chcesz vipa czy svipa potem doładuj konto , a potem wybierz vip lub svipa i graj PONIŻEJ KROK PO KROKU 😄 2 OWSIANY pszenny and Mirass reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
MrFux 178 Posted January 24, 2019 To byłoby spoko rozwiązanie, wtedy wpisywałoby się tylko raz /sklepsms, a nie 2 xD Share this post Link to post Share on other sites
Majbijacz 7 Posted January 24, 2019 2 godziny temu, son goku napisał: Tak , jest taka możliwość jak będziesz na serwie wpisz /sklepsms następnie wybierz czy chcesz vipa czy svipa potem doładuj konto , a potem wybierz vip lub svipa i graj PONIŻEJ KROK PO KROKU 😄 Chodzi mi o serwer FFA #1. Jak wpisuję tą komendę nic się nie pojawia. Share this post Link to post Share on other sites
Nai. 1363 Posted January 24, 2019 Z tego co pamiętam to na 1 nie ma możliwości kupna VIPA. Jest tylko losowy. Chyba że coś się pozmieniało. Share this post Link to post Share on other sites
Majbijacz 7 Posted January 24, 2019 Godzinę temu, Nai. napisał: Z tego co pamiętam to na 1 nie ma możliwości kupna VIPA. Jest tylko losowy. Chyba że coś się pozmieniało. Szkoda bo chciałem to sobie kupić 😄 Share this post Link to post Share on other sites