kazanek 258 Posted May 26, 2019 Ja tu z pytaniem w kwestii, gdzie jest skrót do pw, miałem tam dość ciekawe informacje, a nie mogę odnaleźć odnośnika. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nai. 1363 Posted May 26, 2019 Koperta na górze po prawej? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kazanek 258 Posted May 27, 2019 o kant koła można tę grafikę roztrzaskać, skoro nie ma ona odzwierciedlenia w rzeczywistości. w skrócie u mnie tego nie ma. _______________ -skrypt był aktualizowany? -zapewne -tak więc ustawienia grupy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nai. 1363 Posted May 27, 2019 Zmień se styl forum na dole. @kazanek zaraźliwa to jest Twoja ebola :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
kazanek 258 Posted May 27, 2019 lepiej nie pisz nic więcej, bo to może być zaraźliwe. doba mija. może w ten sposób dotrze Quote Share this post Link to post Share on other sites
kazanek 258 Posted July 31, 2019 Dwa miesiące i nic się nie zmieniło. To już murzyn by to szybciej ogarnął. 1 JaNcZo_wiN reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zołza 165 Posted July 31, 2019 Chyba Cię już nie lubią i robią Ci psikusy 😞 A przez sam link też w ogóle nie działa? https://home-edition.eu/messenger/ 😮 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nai. 1363 Posted July 31, 2019 @kazanek w dupie mają Twój styl... hahahaha Trochę smierdzi 1 JaNcZo_wiN reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
kazanek 258 Posted August 1, 2019 Należy z poziomu panelu, kliknąć w ustawienia grupy i tam zmienić preferencje, ale tu zarobieni wszyscy. Nai, weź przeczytaj mój przedostatni post i przeanalizuj go DOGŁĘBNIE, jak już wkraczasz w okolicę dupy. Od ostatniego mojego posta strzeliły kolejne 2 miesiąc, tak tylko się przypomnę 1 JaNcZo_wiN reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
son goku 674 Posted October 3, 2019 @kazanek do 3 razy sztuka w tym przypadku do 2 miecha sztuka 😄 Quote Share this post Link to post Share on other sites
JaNcZo_wiN 1192 Posted October 4, 2019 protestuje chciałem @kazanek napisać prywatną wiadomość i co? no nie moge !!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tylko_Wisła 22 Posted October 4, 2019 PW inaczej Polska Wersja mordeczko 😋😂🤣 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kazanek 258 Posted October 24, 2019 Może chodź ostrzeżenie kurwa potraficie dać. bo do niczego więcej się nie nadajecie. 1 JaNcZo_wiN reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zoom 841 Posted October 24, 2019 23 minuty temu, kazanek napisał: Może chodź ostrzeżenie kurwa potraficie dać. bo do niczego więcej się nie nadajecie. Co Ci znowu nie pasuje? P.S. choć* Quote Share this post Link to post Share on other sites
MIRAS 944 Posted October 24, 2019 osobiście wydaje mi się ze celowo masz wyłączone wiadomości... przykre. 4 Zoom, Nai., JaNcZo_wiN and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites