Maleństwo 847 Posted June 7, 2019 Witajcie kochani! Przyszedł czas i na mnie. Moje życie prywatne troszkę się zmieniło i brakuje w nim powoli czasu i chęci na grę a kiedy już chce coś postrzelać to nie ma nawet z kim bo pustki są na serwerach. Nie oszukujmy się.... he upada. Spędziłam z Wami 2 lata jako admin, poznałam naprawdę kilku świetnych ludzi dzięki temu. Chciała bym podziękować za czas spędzony razem. Za każdą miłą chwilę oraz za te kupoburze, które nie raz wychodziły. Proszę o ściągnięcie mi uprawnień na wszystkich serwerach oraz o ściągnięcie mi funkcji modka na forum. Czasem zapewne się pojawię na forum jak i na serwerze. Trzymajcie się cieplutko ❤ Ciocia o Was nie zapomni 😘 7 1 Dominika :), VajRuSS11, Mirass and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
jezyk777 82 Posted June 7, 2019 Życie prywatne zawsze musi być na pierwszym miejscu. Mimo, że się nie poznaliśmy, życzę powodzonka i wszystkiego dobrego. 1 Maleństwo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
HarryFireBlade 246 Posted June 7, 2019 Trzymaj się @Maleństwo, i tak wrócisz 🙂 Powodzenia w życiu realnym. Niestety faktem jest że HE od jakiegoś czasu to już nie to samo na które przyszedłem parę lat temu ale stali gracze są i mam nadzieje, że jeszcze nie raz i z Toba będzie dane po naparzać w te karabiny. Jeszcze raz trzymaj się ciepło i zdrowo i do rychłego. 1 Maleństwo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zołza 165 Posted June 7, 2019 Godzinę temu, Maleństwo napisał: Witajcie kochani! Przyszedł czas i na mnie. Moje życie prywatne troszkę się zmieniło i brakuje w nim powoli czasu i chęci na grę a kiedy już chce coś postrzelać to nie ma nawet z kim bo pustki są na serwerach. Nie oszukujmy się.... he upada. Spędziłam z Wami 2 lata jako admin, poznałam naprawdę kilku świetnych ludzi dzięki temu. Chciała bym podziękować za czas spędzony razem. Za każdą miłą chwilę oraz za te kupoburze, które nie raz wychodziły. Proszę o ściągnięcie mi uprawnień na wszystkich serwerach oraz o ściągnięcie mi funkcji modka na forum. Czasem zapewne się pojawię na forum jak i na serwerze. Trzymajcie się cieplutko ❤ Ciocia o Was nie zapomni 😘 E no, stara, no weź 😞 Ja teraz miałam tu ciężkie tygodnie w robocie, myślę sobie, że jutro wpadnę postrzelać i znów zginę bo mnie te babsko ubije... a Ty tu znikasz. A już nawet polubiłam! 😄 1 Maleństwo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adi-Fantasti 276 Posted June 7, 2019 Sąsiadko 😞 Jo tyż mom mało czasu na grę ale nie żegnom się ... ehhh 😥 ... We don't say goodbye ! 1 Maleństwo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nai. 1363 Posted June 8, 2019 To kiedy te wesele xd 2 lata... A myślałem że wieczność... Quote Share this post Link to post Share on other sites
>SiWy< 1108 Posted June 8, 2019 Trzymaj sie malutka cieplutko :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olsonix;3 489 Posted June 8, 2019 Trzymaj się i powodzenia życzę ☺️ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zankor 252 Posted June 8, 2019 Maleństwo zaglądaj tutaj żegnasz sie z flagami nie z H-E 😄 Powodzonka! 😄 Quote Share this post Link to post Share on other sites
poz!om 250 Posted June 8, 2019 No w końcu 😄 i tak długo wytrzymałaś i tradycyjnie ... "następnego płaczka mniej 😛 " P.S. Pokaż pięty Quote Share this post Link to post Share on other sites
popus czy to ty 493 Posted June 8, 2019 Trzymaj się ciepło Mała_ja😉 To był zaszczyt z Tobą grać @Maleństwo Bede wspominac swoim dzieciom w przyszłości... byla tu taka kobita z ktora gralo sie godzinami DO BIALEGO RANA, a niegrzecznych ludzi banowała za słownictwo bo kiedyś z tego słyneła haha Życzę dużo zdrówka bo to najwazniejsze 😉 ❤YOU'LL NEVER WALK ALONE ❤ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Deus 970 Posted June 8, 2019 Życzę Ci powodzenia w życiu prywatnym 🙂 Trzymaj się 😄 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dominika :) 143 Posted June 8, 2019 Powodzonka Maleństwo :C Trzym się ♥ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maleństwo 847 Posted June 9, 2019 @Nai. przykro mi ale żadnej wódki weselnej nie będzie. Ślubu też nie hahaha 1 Nai. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaciE3k 225 Posted June 10, 2019 Powodzonka w życiu prywatnym, się nie żegnam, o nie;) do zobaczenia @Maleństwo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted June 10, 2019 Wracaj gibko Klaudia Quote Share this post Link to post Share on other sites
TdL Thief 338 Posted June 11, 2019 Trzymaj się Malutka powodzenia życzę Quote Share this post Link to post Share on other sites
Shogunek 88 Posted June 11, 2019 Trzymaj się Malutkaa wiele osób się przed Tobą żegnało i tak tak jest jak jest ;* ❤️ 😘 Quote Share this post Link to post Share on other sites
son goku 674 Posted June 11, 2019 żegnaj ciociu mam nadzieję że się kiedyś jeszcze spotkamy ( czytaj nad moim avatarem ) 😞 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reikon 430 Posted June 11, 2019 Wracaj do nas jak naszybciej ❤️ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mirass 1025 Posted June 13, 2019 3maj się malutka :) Powodzenia w życiu prywatnym :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaciE3k 225 Posted June 13, 2019 Ale to kazdy musi przyznac w Niebieskim jej do twarzy:) @Maleństwo Quote Share this post Link to post Share on other sites