yyyyyyyyyyyyyyy 0 Report post Posted July 18 Proszę o pomoc w przypomnieniu PIN lub jego zmiany na serwerze 31.186.83.188:27081 Share this post Link to post Share on other sites
batonik 806 Report post Posted July 18 54 minuty temu, yyyyyyyyyyyyyyy napisał: Proszę o pomoc w przypomnieniu PIN lub jego zmiany na serwerze 31.186.83.188:27081 Proszę podać nick na serwerze to łatwiej odnajedziemy i wyślemy na PW. Share this post Link to post Share on other sites
yyyyyyyyyyyyyyy 0 Report post Posted July 18 mój nick to yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ale zawsze go wpisuje przed rozpoczęciem gry , nie wiem czy nie będzie łatwiej po prostu zrestartować moje konto zacznę od początku , mogę co najwyżej IP podać albo steam ID bo nick tak jak pisałem wcześniej za każdym razem ten sam ale zależy ile yyyyyyyyy mi się wciśnie 🙂 proszę o pomoc bo to samo napisałem do several - ale kontakt się urwał 😛 2 Mirass and MaciE3k reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Mirass 517 Report post Posted July 18 To weź się kolego zastanów i wymyśl jakiś sensowny nick którym będziesz się posługiwał. 3 godziny temu, yyyyyyyyyyyyyyy napisał: bo nick tak jak pisałem wcześniej za każdym razem ten sam ale zależy ile yyyyyyyyy mi się wciśnie 🙂 Jak mamy Ci ustawić pin do konta jak masz co chwilę inną liczbę " Y " w nicku ? o.O 2 MaciE3k and Szwadron97 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Sevral 1399 Report post Posted July 18 sprawa załatwiona na PW. zamykam Share this post Link to post Share on other sites