moni$ 207 Posted September 9, 2019 Hejka! Troszkę czasu mnie nie było, ale mam takie kilka pytań, a mianowicie: 1. Czemu na dd2, nie ma już statystyk? Jakby nie patrzeć ludzie lubią rywalizować i widzieć, jak "dobrzy" są, a tu ani liczby zabójstw, ani stosunku. 2. Czemu wycofane zostały skiny? 3. I whatt is this? Chodzi mi o stawianie tej "kasy" na kogoś i czy w ogóle cokolwiek można potem z tym robić? 1 MIRAS reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nai. 1363 Posted September 9, 2019 Zaszły zmiany, bo nie grałaś i do tego jesteś zbyt leniwa, żeby wyszukać przydatnych dla Ciebie informacji na forum 😄 2 moni$ and popus czy to ty reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moni$ 207 Posted September 9, 2019 8 minut temu, Nai. napisał: Zaszły zmiany, bo nie grałaś i do tego jesteś zbyt leniwa, żeby wyszukać przydatnych dla Ciebie informacji na forum 😄 Jak Ty mnie dobrze znasz hahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
JaNcZo_wiN 1192 Posted September 9, 2019 d2 upadło baton zlikwidował serwer a po pomyśle i stanowczej reakcji @Maleństwo d2 wrociło na HE 😄 ,widać teraz Maciek się bardzo zaangażował w działanie sieci i serwerów wiec chyba będzie dobrze z pomocą @Kugell007 i @Sevral edit# a to że leniwa jesteś jak leniwe kluski to @Nai. ma racje. 2 moni$ and .Cinek reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moni$ 207 Posted September 10, 2019 5 godzin temu, Kugell007 napisał: Wrócą bo pewnie rozchodzi Ci się o plugin Rangi ten co był wyświetlany na biało w lewym rogu. Skiny ale czego ? Broni? Nie było tu skinów BaToN to wgrywał. Były skiny na dd2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
batonik 813 Posted September 10, 2019 23 godziny temu, moni$ napisał: 3. I whatt is this? Chodzi mi o stawianie tej "kasy" na kogoś i czy w ogóle cokolwiek można potem z tym robić? W momencie 1vs1, mozemy obstawic kasę na danego gracza i wygrać lub (zazwyczaj) przegrać kasę 😄 Quote Share this post Link to post Share on other sites