D3AM0NS 94 Posted February 28, 2020 Tak jak w temacie, byłby ktoś w stanie podzielić się swoim cfg bądź posiada informacje czy można takiego grywalnego "gotowca" pobrać ? Ja wiem że każdy powinien dostosować config typowo pod swoją osobę lecz niestety nie mam zielonego pojęcia na ten temat. Mój stary cfg dostałem od pewnej osoby która jak się okazała ma praktycznie identyczne wymagania do gry co i jak 😄 Niestety nie posiadam już kontaktu a mój dysk przeszedł mały problem przez co straciłem wszystko co na nim było łącznie z tym nieszczęsnymi ustawieniami xD Chciałbym przetestować kilka i sprawdzić który podpasuje mi najlepiej, ewentualnie z małą zmianą czułości myszy. Z góry dziękuje za każdą odpowiedź i liczę że zostanę chociaż odesłany na jakiś link 😄 Dobranoc XD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Góral 160 Posted February 28, 2020 Masz mój cfg. Gam na nim sporo lat, bez udziwnień, stałe 100 fps. config.cfg 1 D3AM0NS reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bobslej 253 Posted February 29, 2020 https://www38.zippyshare.com/v/eqveTWfN/file.html 1 D3AM0NS reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
D3AM0NS 94 Posted February 29, 2020 Dziękuje Panowie, obczaje i dam info ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites