son goku 673 Posted April 14, 2020 Hey, mam taki problem od początku tzw koronaferii próbuję wrócić na serwery batona, lecz Ping mi to blokuje. Wiem że zaraz ktoś napisze że to moja wina itp itd . Ale, drodzy przyjaciele sprawdziłem wszystko na innych serwach ping normalny, test prędkości spoko, nikt oprócz mnie nie korzysta z rutera, niczego nie pobierałem i tak dalej ..... Na początku ping wynosi ok 50 , potem przeskakuje do 90 a na koniec 500 i mnie wywala z serwa dzieje się tak na 1 i 2. Nawet usunąłem cs i zainstalowałem , sprawdziłem spójność plików. Wiec problem leży po stronie batona . Miło będzie jak ktoś się tym zajmie 🙂 Z góry dziękuję za pomoc 🙂 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MIRAS 943 Posted April 14, 2020 Rzeczywiście od początku oblegania serwerów spowodowanych "feriami" częściej u 70% graczy (70 z dobrym netem, reszta wiadomo miała strzały ) widzi się ping po 40-70. Niż jak dawniej 10-30. Być może hosting nie wyrabia przy tylu graczach. To by wyjaśnił raczej @batonik wiec zaczekajmy XD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nai. 1362 Posted April 14, 2020 Jutro zobaczę i ja. Chociaż z tego co pamiętam nie miałem więcej niż 10. Quote Share this post Link to post Share on other sites
son goku 673 Posted April 15, 2020 problem nie został rozwiązany *podbijam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mirass 1024 Posted April 15, 2020 Wpisywałeś komendy na ping i fps ? Mi komendy pomogły jeśli chodzi o NS. Quote Share this post Link to post Share on other sites
son goku 673 Posted April 15, 2020 @Mirass tak , również dzisiaj nawet wyłączyłem inne aplikacje które mogły zjadać internet origin i steam ale nadal nic ( nie musicie się śpieszyć bo dziś kupiłem sobie dysk przenośny i instaluje na niego gry, poszukam w necie może ktoś miał podobny problem za parę dni dopiero więc dopiero za kilka dni spróbuję wejść ) aaaa i muszę nadmienić że nie potrzeba jest pełnego serwa aby mój ping osiągnął zawrotne liczby Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nai. 1362 Posted April 15, 2020 mam max 14, ale rzadko. tak to 9 -11 Quote Share this post Link to post Share on other sites
batonik 813 Posted April 15, 2020 37 minut temu, son goku napisał: @Mirass tak , również dzisiaj nawet wyłączyłem inne aplikacje które mogły zjadać internet origin i steam ale nadal nic ( nie musicie się śpieszyć bo dziś kupiłem sobie dysk przenośny i instaluje na niego gry, poszukam w necie może ktoś miał podobny problem za parę dni dopiero więc dopiero za kilka dni spróbuję wejść ) aaaa i muszę nadmienić że nie potrzeba jest pełnego serwa aby mój ping osiągnął zawrotne liczby Wysłałem zgłoszenie do Pukawki, czekamy na odpowiedź. 1 son goku reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
batonik 813 Posted April 15, 2020 2 godziny temu, son goku napisał: @Mirass tak , również dzisiaj nawet wyłączyłem inne aplikacje które mogły zjadać internet origin i steam ale nadal nic ( nie musicie się śpieszyć bo dziś kupiłem sobie dysk przenośny i instaluje na niego gry, poszukam w necie może ktoś miał podobny problem za parę dni dopiero więc dopiero za kilka dni spróbuję wejść ) aaaa i muszę nadmienić że nie potrzeba jest pełnego serwa aby mój ping osiągnął zawrotne liczby Witaj, po naszej stronie niczego nie widzimy. Potrzebujemy pomiaru MTR wykonanego w trakcie występowania problemu przez osobę, która go odczuwa by móc to przeanalizować i ewentualnie zgłosić dalej: https://faq.pukawka.pl/diagnoza.html Podeślij na PW pomiary. 1 son goku reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites