Karolcia 125 Posted May 27, 2020 ---------------------------------------- Witam Was bardzo serdecznie tego pięknego, słonecznego dnia! Lecimy z kolejnym wydaniem serii "Pod Ostrzałem" tym razem pod celownik wpadł @popus czy to ty! Dziękuje wszystkim za przesłanie opinii i życzę miłego czytania! >>> Regulamin zabawy! <<< Osoba 1 "Jest zarąbistą osoba którą tutaj poznałem można z nim bardzo fajnie pośmieszkować jak i potrolować innych . Ma czasem swoje dni ale jak to mówią o nim jest RUDY : ) . Pozdrawiam go serdecznie ." Osoba 2 "Popuś to spoko chłopak, niczym mi nie podpadł i moim zdaniem jest bardzo sympatyczny 😄" Osoba 3 "Popuś- bardzo pozytywna osóbka, której jest zawsze pełno. Ze wszystkimi pogada, pożartuje. 🙈" Osoba 4 "Serwerowy śpiewak za oknem deszcz a ona ona u mnie jest. Ostatnio za mało spiewa, czekam na więcej. Ps. Bardzo go lubie. Pozdrawiam" Osoba 5 "Pewnie domyśli się że to ja pisałem ale cóż. Jak przyszedłem na #4 to popuś był jedną z pierwszych osób z jakimi na serwie się trzymałem i gadałem. Wygadany śpiewak, pozytywny. Jako osoba i gracz nigdy nie sprawiał problemów ani coś. Raczej bezkonfliktowy. Jedynie zawiódł mnie jako admin, spodziewałem się, że będzie o wiele lepszym adminem, chociaż ostatnimi czasy jest lepiej jeśli chodzi o jego adminowanie:v." Osoba 6 "Bardzo pozytywna mordka, kiedyś był z niego niezły śpiewak choć ostatnio coś ucichł na serwerze, lubi dużo gadać 😉" Osoba 7 "cwaniaczek jakich mało, ale czasem powinien zluzowac majty" Osoba 8 "Osobiście go nie znam, ale śmiało mogę stwierdzić że jest straszna gadułą! ;D Zawsze gdy wbija na serwer ma wiele do powiedzenia, pozytywna osóbka, lubie." Osoba 9 "Pozytywna osoba, na serwerze potrafi utrzymać dobrą atmosferę swoim ciągłym gadaniem 😄" Osoba 10 "Oho! W sumie ostatnio mniej siedzę tutaj i na serwerze, ale Popusia znam już z dobre 3 lata myślę, jak bardziej byłam aktywna. Bardzo fajny botek, z którym można zarówno pograć, pogadać, jak i pożartować. Chyba nigdy nie miałam z nim niemiłej wymiany zdań. Także jak dla mnie bardzo pozytywny facet i oby więcej takich tutaj 🙂" Osoba 11 "Także tego popuś to najlepszy śpiewak na serwerze dd2 nie widziałem lepszego, strasznie się denerwuje ten nasz gugel gdy mu pink skacze 😄 jest dobrym nauczycielem grania z awp polecam jego 🙂" Osoba 12 "W sumie to popuś jest jedną z pierwszych osób, które tutaj poznałam i od razu wydawał mi się strasznie sympatyczną osóbką, bardzo go polubiłam i do dzisiaj nic się nie zmieniło. Szkoda tylko, że ostatnio tak rzadko go widać na serwerze." Osoba 13 "A więc Tak Popus Jest Bardzo Miły I przyjacieleski. Gdy Dostałem Admina na serwerze to on mi dużo wyjaśnił i podpowiedział co i jak. Zawsze jak on jest na serwerze to się nie można nudzić. Nie wiem co jeszcze ogólnie jest wporzadku kolega." Przypominam, że seria jest prowadzona dla zabawy i nie ma na celu nikogo urazić. 2 1 smutneoczy, popus czy to ty and Nai. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
popus czy to ty 493 Posted May 27, 2020 (edited) Na początku, chciałbym bardzo wszystkim podziękować, (w szczególności naszej kochanej pani Redaktor @Karolcia ) za poświęcenie czasu i napisanie o tym błaźnie jakim jestem ja, tych paru zdań. DZIĘKUJĘ !! 1. Również pozdrawiam cie RUDY 2. Piąteczka ✋🏼 3. Racja, racja 😛 4. No chętnie bym pośpiewał ale opieprz mocny kiedyś za to dostałem i no 😞 Również Pozdrawiam 😄 5. Bardzo wziąłem sobie ostatnie słowa od Ciebie i staram się być "lepszy" 3maj się 😄 6. Dzięki 😄 7 Oj tam, Oj tam Graj nie marudź 😄 😛 A tak na serio to masz dużo racji kolego/koleżanko 😄 8. Ja Gaduła ? Co tyyy 9. ❤️❤️❤️ 10. Bo się zaczerwienie zaraz noo.. Dziękuję ❤️❤️ 11. GUGEL, brata miałeś przyprowadzić, Dzięki za miłe słówka 12. No w ostatnim czasie było u mnie ciężko ze znalezieniem czasu na grę, chciałem już zrobić sobie małą przerwę.. Ale jakoś wróciłem do regularności, tak więc zapraszam na #1 😄 13. Trzeba sobie pomagać 😄 Dziwi mnie, że nikt nie napisał o tym jak bardzo spamie wam piosenkami 😄 https://www.youtube.com/watch?v=YPlZ-nJewRE BAWIMY SIĘ 😄 Dzięki jeszcze raz i miłego dnia. Edited May 27, 2020 by popus czy to ty 2 Karolcia and smutneoczy reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites