Retard_KID 4 Posted November 17, 2020 Proponuje dodać więcej skinów i mam kilka bardzo ładnych oto moje propozycje: 1 - AK Frontside 2 - AK Neon Revolution 3 - M4A1 Speed Beast chyba dobrze napisałem 4 - M4A1 Cyrex 5 - AWP Wildstyle 6 - AWP Hyper Beast 7 - Deagle Blaze 8 - Kosa Huntsman Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zoomix 10 Posted November 17, 2020 Wszystko oprócz tej M4 Hyper-Beast słabe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nabin 53 Posted November 17, 2020 Z tych co podałeś podoba mi się tylko AWP Wildstyle. Od mnie do AK skin: https://gamebanana.com/skins/156487 Quote Share this post Link to post Share on other sites
popus czy to ty 493 Posted November 17, 2020 Czy ja wiem czy więcej skinów jest potrzebne? Nigdy nie wiadomo jak to się odbije na serwerze, może pięknie śmigać, a może obciążać. Jeśli już, to po jakimś czasie po prostu podmienić na świeższe. Kolejne pytanie jakie warto sobie zadać to, czy @OWSIANY pszenny chce robić z #1 GOMOD 😕 ? Mogę się mylić ale wydaje mi się, że aktualnie wersje skinów z cs go są wgrane tylko do noży, a na pozostałe bronie takie jak m4,awp, ak są to skiny na modelach broni cs 1.6 i tego bym się trzymał do końca. ( tak jak powiedziałem mogę być w błędzie ale chyba większość skinów, które są wgrane, są na modelach 1.6 ) Tak więc w mojej opinii, fajnie, że pomyślałeś o nowych skinach ale moim zdaniem lepiej nie iść znów w GO MOD i jeśli już zmieniać skiny to na takie, które są wzorowane na skinach z cs go ale na modelach broni z 1.6. ( nie licząc noży, bo jak wiadomo jakaś odmienna kosa zawsze fajnie wygląda) 🙂 Decyzja i tak należy do pazernego 2 Nabin and Cytryn4a reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MIRAS 943 Posted November 17, 2020 Popuś wszystko ładnie wyjaśnił. Moim zdaniem też nie powinniśmy dodatkowo obciążać serwera. Dalej walczą chłopaki z innymi problemami, po co robić nowe. Będzie GO MOD - będą skiny. 1 popus czy to ty reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OWSIANY pszenny 1065 Posted November 17, 2020 (edited) ilosc skinow zostaje taka jaka jest, Co do nowych skinow, to bedzie oddzielny temat, tam bedziesz Mogl dodac modele ktore chcesz na serverze i wtedy dodam. Na nowy rok beda nowe skiny. Edited November 17, 2020 by OWSIANY pszenny 1 Nabin reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites