Kamalama 0 Posted January 13, 2021 Hej, jako że w 2020 plany wielu z nas się nie powiodły, jestem ciekawa, czy ktoś z was wybierał się na jakiś koncert, który został odwołany? Ja miałam bilety na Impact Festival (miał być Bring Me The Horizon, Korn i cztery inne zespoły), na Pearl Jam, Iron Maiden i Festiwal Muzyki Filmowej. Nawet nie macie pojęcia, jak mi szkoda, że te wydarzenia się nie odbyły ;( Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ortapix187 0 Posted January 13, 2021 Niezły zestaw, szacunek 😄 Ja miałem być na Rage Against The Machine, ledwo bilety zdobyłem, a tu lipa i znów czekanie na nich 😛 Quote Share this post Link to post Share on other sites
5 rano budzik 546 Posted January 14, 2021 Ja całe szczęście nie miałam kupionego żadnego biletu, ale z wielka chęcią wybrałabym się na koncert Kaliego^^ Miejmy nadzieje, że w tym roku w wakacje będzie w miarę normalnie ;/ 1 OWSIANY pszenny reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Katarzynka;) 217 Posted January 14, 2021 Sunrise Mayday Euforia Luminocity ArminOnly ASOT Tranmission Tranceformations i wiele innych eventów na których miałem być i mieć okazje przy nich pracować :< 1 Stracony reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stracony 540 Posted January 14, 2021 System Of A Down, zespół po x latach zorganizował trasę po Europie, prawdopodobnie jedyna i ostatnia szansa na koncert przepadła 😞 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nai. 1364 Posted January 15, 2021 Na bmth to bym pojechał z checia Quote Share this post Link to post Share on other sites