MaciE3k 225 Posted February 16, 2021 Nick: MaciE3k Data 16-02-2021 mapa dd2 godzina 21:00- z groszem Opis sytuacji Ban za txt na długiej (nad wyjsciem z długiej) gdzie żaden inny admin nie banuje za to jak gram na tym serwerze od kilku lat. (z przerwami ale gram). @Ibisz pokaż mi gdzie tam widze przez txt. masz 2jumpa to trzeba z tego korzystac sprawdzone nie ma tam tekstur @Ibisz jak banujesz to musisz wiedzieć za co. es 1 2 lysyyy!, HarryFireBlade and son goku reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ibisz 11 Posted February 16, 2021 odniose sie do tego ze nie wolno wskakiwac na textury zwanymi w skrocie TXT wskoczyles tam specjalnie by zabic mozna zaskakiwac enemy na skrzynkach jedynie nie na texturach to tyle mam do powiedzenia w tej sprawie pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
MaciE3k 225 Posted February 16, 2021 @Ibisz : https://home-edition.eu/topic...l/?tab=comments#comment-4497 dostajesz admina więc zapoznaj się. Twoja odpowiedź jedynie świadczy o tym że wiesz juz, że nie masz racji ale sie nie przyznasz do tego. Temat tekstur na poszczególnych mapach dałem Ci powyżej idź się zapoznaj. 2 son goku and lysyyy! reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Krigge 60 Posted February 16, 2021 @MaciE3k Masz UB, @Ibisz Tam nie ma zakazanej txt, wysłał Ci te na które nie można wskakiwać, na przyszłość sobie zapamiętaj. Zamykam /cl 1 MaciE3k reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Krigge 60 Posted February 16, 2021 *** Wiadomość wygenerowana automatycznie. *** Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, a moderator bądź administrator rozpatrzy Twoje zgłoszenie. Pozdrawiamy, Administracja Home-Edition.eu Share this post Link to post Share on other sites