Zankor 252 Posted June 5, 2014 znam i uwielbiam ZBUKU :D mój rekord przesłuchałem tą nutkę 43 razy pod rząd :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pełnoprawny Obywatel 658 Posted June 5, 2014 Znam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pełnoprawny Obywatel 658 Posted June 6, 2014 Nie znam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pełnoprawny Obywatel 658 Posted June 6, 2014 Znam 1 Makarov reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zankor 252 Posted June 6, 2014 Znam :D <3 1 Makarov reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
booyaka 0 Posted June 6, 2014 Gdzieś już słyszałem Widzę że niektórzy trzymają poziom w temacie (gratki KrzyhÓ) Device - Close My Eyes Forever Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zankor 252 Posted June 6, 2014 nie znam ale fajne nawet :D a teraz ode mnie starocie :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
KaRol# 47 Posted June 7, 2014 nowy rs ;) znam i polecam [yt] [/yt] 1 Pełnoprawny Obywatel reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pełnoprawny Obywatel 658 Posted June 10, 2014 Jak najbardziej !! Tchê tcherere tchê tchê :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patrycja ^^ 102 Posted June 10, 2014 Nie znam https://www.youtube.com/watch?v=jW5f5OQSdsM&index=689&list=FLBsXw8ycO29XVt_20pKmJsg Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzysssi3k 37 Posted June 10, 2014 Oczywiście, że znam :) Chyba od tego klipu ludziska nauczyli się machać łapkami przy takiej muzyce :) A TERAZ UWAGA (Kazia nie obraź się za czerwony, ale może zobaczO co ja tu pisze) Chciałbym wprowadzić taką nową, niepisaną zasadę do tego tematu, aby każdy kto odpowiada na poprzedni utwór opisał piosenkę kilkoma słowami. Jeśli nie znało się - to jakie wrażenie robi, a z kolei jeśli się znało - to można opowiedzieć z czym w przeszłości się kojarzył albo nadal kojarzy. Myślę, że przykład jest w pierwszej mojej linijce tego postu. JEDZIEMY :) ZALEF (Krzysztof Zalewski) - trochę zapomniany (gdzieś tam stuka na klawiszach w HEYu, ale śpiewa niestety sporadycznie) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zankor 252 Posted June 10, 2014 Edit fakt nie czytałem za bardzo hehe :D No więc nie znam tej nuci ale niestety wolałem jej nie znać nie podoba mi się :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
KaRol# 47 Posted June 12, 2014 znam [yt] [/yt] Quote Share this post Link to post Share on other sites
booyaka 0 Posted June 12, 2014 @UP Przyznam że nie słyszałem o takim zespole ale od pierwszych dźwięków kawałek wpadł w ucho, stylem przypominając Metallikę. Niestety wokal psuje pierwsze miłe wrażenie :D A ode mnie kawałek z nowej płyty Linkin Park nagrany z Daronem Malakianem z SOAD. Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzysssi3k 37 Posted June 12, 2014 Jakbym nie widział nazwy zespołu to dałbym sobie rękę uciąć, że to jakiś nowy kawałek SOAD, nagrany w ich wielkim stylu (przynajmniej początek). Dopiero po wokalu coś by mi nie pasowało. Powiem tak, wstęp obiecujący, ale jakoś potem to wszystko ginie. Dobre albo bardzo dobre kawałki mają to do siebie, że trzeba go przesłuchać drugi raz. Tego nie włączę ponownie. Ode mnie coś na czasie - każdy pewnie zna, ale fajnie byłoby pożyć trochę nadzieją, że Polakom uda się coś wywalczyć poza wygranym meczem o honor. Quote Share this post Link to post Share on other sites