Log4n 3 Posted May 10, 2014 A więc zarejestrowany na forum jestem od roku , dużo się nie udzielałem , ale postanowiłem to zmienić. Coś o sobie ? Więc tak. Mam na imię Mateusz mam 18 lat i kończę właśnie drugą klasę technikum : ). Zainteresowania? Sport głównie piłka nożna siatka powoli siłownia . Z innych rzeczy to interesuje się także wojskiem , muzyką i oczywiście dziewczynami :D W csa gram może 2 lata z przerwami. jeżeli macie jakieś pytania piszcie gg 2760650 lub forum : ) Pozdrawiam ludzi z 4 funa :D. Pisane tel... Share this post Link to post Share on other sites
Patrycja ^^ 102 Posted May 10, 2014 Heeeeejo! :) 1 Log4n reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Log4n 3 Posted May 10, 2014 ;) Dobra na przyszłość będę pamiętał elo :p Share this post Link to post Share on other sites
dead 0 Posted May 10, 2014 Witaj. dzięki za pozdro ;DPisz na PW czy coś to Ci pomogę z siłką ;D Share this post Link to post Share on other sites
Log4n 3 Posted May 10, 2014 Dzięki, ale na razie myślę , że ogarniam:D . Ale tu nie o tym piszmy :p jak bd miał jakieś problemy to napiszę ;p Share this post Link to post Share on other sites
Rozbojniczka:3 20 Posted May 11, 2014 Siemanko! Do zobaczenia na #3 :D Share this post Link to post Share on other sites
Makarov 206 Posted May 11, 2014 A ja osobiście cię witam i czasem wpadnij na #2 ;P Share this post Link to post Share on other sites
Log4n 3 Posted May 11, 2014 A ja osobiście cię witam i czasem wpadnij na #2 ;p Kiedyś muszę do was tam zajrzeć na PB Siema : ) Share this post Link to post Share on other sites