Jump to content
Gruby GiboNN

Zerknijcie na to - dość pilnie bo to gracz turnieju

Recommended Posts

Siema, zacznę od tego, że myślałem, że już nie nagrywam, dlatego z początku troche mojej gry....

Nie działa mi vievdemo więc wam nie rozpisze ale...

Zaczełem w pewnym momencie bawić się Lucia wkońcu trafiłem na Nitro, zobaczcie jego reakcję....

Nie wiem która minuta alę sami zobaczycie kiedy.... akcja jest w miejscu gdzie idzie się od respa Ct na srodek. 

Jako, że gra on w turnieju, obczajcie szybko :)   

No mi to ewidentnie śmierdzi, taka reakcja na Lucie....

http://www24.zippyshare.com/v/ONcSFRZ9/file.html

Ściągnij sobie inną wersję csa, moze wtedy będzie Ci działało viewdemo. Zaraz obczajam.

//edit

Trzeba więcej nagrać, może faktycznie coś ma. Jest o tyle trudno, że na PB strzela się zawczasu i czasami na farcie może być.

No ja rozumiem na farcie, że strzela sie zawczasu itp.  ale wystrzelal Lucie i rzucil granat prosto pod nogi, zwyczajny gracz wcale nie reaguje na Lucie, także jest to bardzo dziwna sprawa.... Nie mówie, żeby odrazu banować ale w ogole nie powienien reagować na tą halucynacje.... Sam nie wiem, może niech jeszcze ktoś Obaczy :)

zaraz zerknę na demko.. ale z lucją tez bywa dziwnie.. wiem ze zdarzało się ze gracze czyści również mieli bug ze to widzieli.

edit: Dziwnie wyglądała ta jedna akcja ale za mało.. niby zareagować skanując ale z 2 strony było cos słychać(przeciwnika lub nie) wiec mógł skanować z granatem w tym celu.

Trza go obserwować.

• Create New...