Chudysing 2 Posted November 19, 2017 Siemka Home-Edition.eu może ktos jeszcze pamieta takiego starego idiote jak Ch(u)Dy? :) Pozdrawiam i Siema! :) 1 5 rano budzik reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
>SiWy< 1108 Posted November 19, 2017 Tego co Adminowal na PB i gral na WH ? :D Share this post Link to post Share on other sites
Chudysing 2 Posted November 19, 2017 Haha, Jeżeli pamietasz SiWy to grało dwóch :D Starszy (Ja) Przestałem grać wieć mlody zaczoł cheatowac bo grac nie potrafi :D Share this post Link to post Share on other sites
>SiWy< 1108 Posted November 19, 2017 No to ja pamietam przeciez jestem ze starej ekipy na PB :D hahahahaha Share this post Link to post Share on other sites
Chudysing 2 Posted November 19, 2017 To dobrze że pamietasz Gra ktos tu jeszcze z Starej ekipy? :) Share this post Link to post Share on other sites
>SiWy< 1108 Posted November 19, 2017 A bo ja wiem :D Ostanio Oleczka wbija tak gto nie wiem kogo masz na mysli jeszcze :D Makarov przeszedl na #3 PimpeQ tak samo Uroczy w holandi siedzi 1 Oleczka reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Chudysing 2 Posted November 19, 2017 Haha, Niech Mi baton daje PRZYJACIELA za 5lat spędzonych na tej serwerowni! :D Share this post Link to post Share on other sites
>SiWy< 1108 Posted November 19, 2017 To juz nie do mnie z tym :D hahahaha Share this post Link to post Share on other sites
Chudysing 2 Posted November 19, 2017 To ja jeszcze pamietam że Nie do Ciebie :) Pamietam jak Ciebie karałeeem <3 Teraz nie pamietam jak w to sie gra haha :d 1 5 rano budzik reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
>SiWy< 1108 Posted November 19, 2017 Teraz to ja bym Ciebie pokaral hahahaaha :D Share this post Link to post Share on other sites
MoNsOnIk 31 Posted November 19, 2017 Chudyyy ooo mnie pamiętasz na pewno 1 5 rano budzik reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Chudysing 2 Posted November 19, 2017 Monson Ciebie bym nie pamietał ? :D żeby tak Tu nie spamic ts jakiś? :) Czy co Share this post Link to post Share on other sites
Marcin :) 100 Posted November 19, 2017 Jestem tu od 2009r. i nie pamiętam. Share this post Link to post Share on other sites
MIRAS 944 Posted November 19, 2017 Mi wystarczą 4 lata bycia tu aby tych 2 udanych braci pamiętać. Nie wiem za co chcesz przyjaciela. Za adminowanie - i udostępnianie konta bratu, za wszystkie cyry które razem odwaliliście ? Za Granie na wspomagaczach ?- mówię o obydwóch , sam się kiedyś wydałeś. Sam jednego z Was przez kilka dni wyłapywałem na aktywnych. Wiec pomimo że mam szacunek do każdego gracza - lecz Nie pozdrawiam 3 Honor, Nai. and MaciE3k reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
CZK 516 Posted November 19, 2017 Czy to Mr. Prokop? Jeśli tak to ban permanentny jest na zawsze tak dla przypomnienia :) Share this post Link to post Share on other sites
VariattO 113 Posted November 19, 2017 No był jakiś taki bot chudy, ale to taki do lania w sumie :P Share this post Link to post Share on other sites
Chudysing 2 Posted November 19, 2017 Haha, Nie gram już w cs'a 1.6 MIRAS Ciesze sie że mojego brata przyłapałes na cheatach. Wtedy to ja byłem w Niemczech i zarabiałem sobie na życie, @MIRAS Kazdego tak nie szanujesz jezeli Ktoś grał na cheatach? @CZK Mr. Prokop Tak ;) Przyszedłem po prostu posiedzieć na forum Bo mam chwilke czasu. Jezeli dostane bana trundo, nie bede sie tłumaczył jezeli dostane perma. Nic to nie zmieni i tak bd pamietac starą ekipe <3 @VariattO Taaa Bot Chudy Kto kogo w tamtych czasach lał <3 :* By CZK, November 19, 2017 http://www.home-edition.eu/psychostaty/2/player.php?id=11365 Jednak grasz :) . Wchodzisz na aktywnym :) Regulamin chyba znasz więc Ci mówić nie będę. Któryś z czerwonych/zółtych lub GA się tym zainteresuje. Takie samo IP masz na forum jak i w grze. Share this post Link to post Share on other sites
VariattO 113 Posted November 19, 2017 No, lubiłeś wypoczywać leżąc, więc raczej Ciebie lano :P Share this post Link to post Share on other sites
Chudysing 2 Posted November 19, 2017 @VariattO Nie rozumiem teraz wypoczywac? Wytlumacz mi to :) Share this post Link to post Share on other sites
VariattO 113 Posted November 19, 2017 No jak ginąłeś to się kładłeś na glebie i leżałeś do końca rundy. Więc wypoczywałeś leżąc Share this post Link to post Share on other sites
Chudysing 2 Posted November 19, 2017 @VariattO Haha, Nie zgodze się Teraz moge leżec bo nie grałem dużo. Share this post Link to post Share on other sites
Chudysing 2 Posted November 19, 2017 @mojzesz Aż Mi sie miło zrobiło <3 Share this post Link to post Share on other sites
MIRAS 944 Posted November 19, 2017 @ChudysingA mam kogoś głaskać na pocieszenie jak go złapałem i mówić aby inni brali z tego przykład ? Mów sobie co chcesz i tak masz za uszami swoje, i Ja i każdy o tym wie. Na tym starczy mojej wypowiedzi. 1 MaciE3k reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
CZK 516 Posted November 19, 2017 Dobra ten dział jest działem "przedstaw się" a nie "rozmowy na luzie". Chcecie powspominać to zapraszam tu http://home-edition.eu/forum/17-rozmowy-na-luzie/ . 1 MaciE3k reacted to this Share this post Link to post Share on other sites