I3uUu 0 Posted January 1, 2018 Witam. Z tej strony Magda^^ pisze z brata konta . CHodzi o to ze dzis CzaajaSekk cos takiego ukradl mi skina . Czekal az skonczy sie runda i w czasie menu broni dal wymiane i nie zauwazylam i zaakaceptowalam . po czym uciekl ... Prosze cos z tym zroobic Share this post Link to post Share on other sites
JaNcZo_wiN 1192 Posted January 1, 2018 Witam z ten strony Janek , chyba nic nie da sie z tym zrobić , proponuje na przyszłość zablokować wymiane , Pozdrawiam ciepło z Majorki . 3 Roland ze Spychowa, MaciE3k and Olka91^ reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
I3uUu 0 Posted January 1, 2018 to nie mozesz odebrac mu ? ja mam jego ak snake a zaje** mi ak curzon ... wez cos zrob z tym prosze cie] Share this post Link to post Share on other sites
MaciE3k 225 Posted January 1, 2018 ale Janczo GA powiedział co trzeba w takim wypadku zrobic, Blokada na wymiany i to załatwia sprawe. Tak samo Jezeli juz @I3uUu jest Twoim Bratem to niech Ciebie kultury nauczy dziewczyno bo juz nudzi sie czytanie na "Y" Sayu przekleństw z Twojej strony. Moze nie mam jakiejś siły przebicia ale mam nadzieje ze ktos w końcu wezmie sie za Twoje słownictwo. Pozdrawiam MaciE3k 1 MoNsOnIk reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
JaNcZo_wiN 1192 Posted January 1, 2018 czytaj regulamin serweru odnośnie wymian , zaakceptowałaś sama pretensje miej do siebie , nikt ci nie będzie za twoje gapiostwo oddawał skinów , zamykam Share this post Link to post Share on other sites
batonik 813 Posted January 1, 2018 Ja tylko dodam, że wymiany są podwójnie do zaakceptowania. Nie klikamy TAK i od razu zgadza się na wymianę, tylko później jest potwierdzenie. 3 MaciE3k, JaNcZo_wiN and Pudrzyński12 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites