MIRAS 944 Napisano 26 Czerwiec 2020 Witajcie kochani 🙂 Kolejną osobą nominowaną, która zgodziła się wsiąść udział w zabawie jest : @kaczuszka Zapraszam do zadawania pytań. Czas na pytania do 1.07.2020r Czas na odpowiedzi do 3.07.2020r Przypominam o regulaminie : Regulamin Q&A 1 Cytryn4a dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cytryn4a 47 Napisano 26 Czerwiec 2020 [P] Lubisz czytać książki ? [P] Jaki jest twój ulubiony kolor ? [P] jeśli lubisz pizzę, to jaką najbardziej ? [P] Jaki masz kolor oczu ? [P] Jak długo grasz w cs'a ? [P] Ulubiona zabawa z dzieciństwa ? [P] Masz hobby, jak tak to jakie ? [P] Wieś czy miasto ? [P] KFC czy McDonald ? [P] Morze czy góry ? [P] Jakie cechy powinien mieć prawdziwy przyjaciel ? [P] Kim chciałaś zostać gdy byłaś mała ? [P] Jaki jest twój ulubiony napój ? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie ? [P] Jaki jest twój ulubiony gatunek filmowy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olsonix;3 489 Napisano 27 Czerwiec 2020 [P] Jak trafiłaś na batona? 😁 [P] Czego najbardziej się boisz? [P] Masz jakieś hobbie? Jak tak to jakie? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Jaki był najpiękniejszy moment w twoim życiu do tej pory? 🙂 [P] Ulubiona słodycz? [P] Wolisz mieć wszystko zaplanowane czy raczej na spontanie? [P] Do jakiego państwa chciałabyś najbardziej pojechać? [P] Gdybyś miała złotą rybke to o co byś ją poprosiła? [P] Jaki rodzaj muzyki słuchasz? [P] Masz rodzeństwo? [P] Jakie jest Twoje ulubione danie? [P] Czego nie lubisz najbardziej w innych ludziach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stracony 540 Napisano 30 Czerwiec 2020 [P] Jak bardzo mnie kochasz ? 😄 [P] Ulubione hobby ? [P] Ile ze mną wytrzymasz ? 😂 [P] Gdzie spędzimy te wakacje ???? [P] Od kiedy masz zespół zj*ba ? 😂 [P] Najlepszy polski film jaki dotychczas oglądałaś ? [P] Lubisz nosić body ? 😂 [P] Wymień 3 najlepsze osoby z forum ( nie licząc mnie ) 😄 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nai. 1 364 Napisano 30 Czerwiec 2020 nie wiem o co chodzi z tym [P] ale zrobie wedle pytań poprzednich... [P] Czemu kaczuszki są lepsze od kucyków Pony? [P] Co powoduje silny skurcz naczyń krwionośnych i wzrost ciśnienia tętniczego? [P] Co warto pić na kaca? [P] Czy jesteś światkiem Jehowy? [P] Czy @Stracony ma taki nick, bo stracił węża? [P] Jak idziesz robić siku to potrzebne Ci krzaki? [P] Dlaczego odpowiadasz na te głupie pytania? [P] Konie mogą jeść chleb? co to za zabawa xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XxXTheNighmarXxX 11 Napisano 1 Lipiec 2020 Tutaj to ja nie przegapię okazji na pytania, 😉 także więc bój się bo nie będą one "ŁATWE". 😄 [P] Ta kaczuszka za pewne ma swój ulubiony deser, więc me pytanie brzmi, cóż to za smakołyk ? 😄 [P] Najpierw płatki a następnie mleko, czy najpierw mleko a później płatki,oto jest pytanie . 😈 [P] A że tematu mi brak pytam cie tak , czy jest sport który uważasz za beznadziejny ? 😛 [P] Proste pytanie, każdy miał swojego bohatera, a twoim zaś był/bądź jest ... ? 😛 [P] Pytanie przyjemnie jak wypłata , czy osiągnęłaś już wszystko , co chciałaś ? 😉 [P] A że było pytań poprzednich pięć , to teraz, twoich 5 najlepszy cech ? 😄 Pytań, mało, bo to nie spowiedź ma być . Z góry dzięki za odpowiedzi . 🙂 1 Stracony dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
son goku 674 Napisano 1 Lipiec 2020 [p] Co najbardziej lubisz w @Stracony ? [P] Czy wiedziałaś że stracony ma chłopka ? [P] Dlaczego jesteś taka ładna ? [P] Jak byś miała opisać @Stracony @Nai. @popus czy to tymnie XD @XxXTheNighmarXxX rodzajem buta ( kozak , pantofel ) to jakiego koloru @Stracony byłby pantoflem XD ( się whis nie obraz 😄 ) [P] Ulubiony serial na netflixie ? [P] Co sądzisz o wewnętrznej polityki Nigerii ? [P] Jesteś rasistką ? [P] Czy na grafice z tłem leżysz ze swoim chłopakiem ? [P] naturalna blondi czy farbowana ? [P] ile masz kolczyków ? [P] Na kogo zagłosujesz ? [P] najładniejsza i najprzystojniejszy z forum to ? [P] Jesteś bardziej Polską Grażynką czy Dzesiką, a może karyną ? [P] W skali od 0 do 10 na ile procent byś poleciała forum dla znajomych ? ( I know ) By MIRAS, 1 Lipiec 2020 Nie zadajemy pytan związanych z polityką :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach