InnyInaczej 9 Posted November 26, 2020 Witam przychodzę z inicjatywą dodania zakładki na forum " Zagranie Dnia " (nazwa do zmiany) gracze mogą pokazać swoje najlepsze akcje z meczów np. zagrania 1vs5 w tym 3 kille hs , kille z kosy itp . Może przyciągnie to trochę więcej osób na froum , i w jakimś sensie będzie łączyć graczy . Pozdrawiam każdego kto czyta 🙂 1 Krigge reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Krigge 60 Posted November 26, 2020 Pomysł nie głupi, każdy coś sobie zawsze ugra w danej rundzie, a zwłaszcza jak Cię karam misiek 🤪🤪//moon Jestem ZA 😝 1 InnyInaczej reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
InnyInaczej 9 Posted November 26, 2020 @Sevral nie koniecznie obrabiać itp nawet staty , które zrobił np widzę nie raz że ktoś robi 50/3 kille na DD2 i nawet taką głupotą można się podzielić a co do filmów przecież można wstawiać Link z wyciętym fragmentem HLTV żeby każdy mógł pobrać i np zbadać co zrobił dobrze a co źle Przynajmniej to moje zdanie ale chodzi bardziej oto aby gracze z serwera zapoznali się z forum a nawet opcja wstawienia SS była by fajna Share this post Link to post Share on other sites
InnyInaczej 9 Posted November 26, 2020 @Sevral A to nie wiedziałem ze w luźnych rozmowach jest taka opcja wiec myślę że temat jest zamknięty By >SiWy<, November 26, 2020 Wyjasnione wiec zamykam :) Share this post Link to post Share on other sites