Skocz do zawartości
Herbu

[Rozpatrzone] BOsky

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na:BoSkY JuNoR

Nick w grze:BORNBAD

Data zdarzenia: 22.04.2012 (dziś)

Opis sytuacji:grałem na PB miałem dobre staty i jakiś koleś zaczął płakać że wh mam a jak inni to zobaczyli to każdy zaczął gadać ze cheaty mam. To poszli po boskiego wszedł na spect i zamiast zrobić mi ss'y demko czy poobserwować jak gram od razu mi perma wstawił... Ja nie piszę tego z pretensją do boskiego tylko z prośbą o UB , i gdy będę dobrze grał to nie od razu banować tylko ss'y zrobić czy demko. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież Ty grałeś na WH. Dowód ? Nagrałem demo i wrzuciłem na forum wczoraj, to, ze tak działają admini PB, że nikt go nie skomentował to już bez komentarza, ale WH i bugowanie respa na filmie jest widoczne.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiego aktywa? Jak żadnego bana nie miałem (wcześniej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie przepraszam szanownego gracza (dalej zwany podejrzanym) za powód bana. Wynikło to z zaniedbania i mej nie uwagi. Nasze tajne służby podczas patrolu wykryły u podejrzanego nielegalne oprogramowanie wspomagające i dostarczył na posterunek HE dowody. Komisarz Bosky Junior (czyli ja) przechodziłem koło tych dowodów i byłem pewien ze nasze służby prewencyjne zajmą sie tym gdyż ja bylem tylko przelotem. Nick podejrzanego wpadł mi w oko i podczas służby na swoich rejonach zauważyłem podejrzanego i doprowadziłem do aresztu.

WH JAK WUJ PRZEZ WIELKIE H. DO PIECA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dowody proszę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie komendancie viewdemo mi nie dziala i nie mam możliwości rozpisania dema.

jakby ktos z kryminalistyki mogł to bym był wdzieczny:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...