batonik 813 Posted October 31, 2013 1-top3-startujemy-t10861.html Wygrywa najlepsza TRÓJKA z każdego serwera! Serwer 1# FFA/bfSTATS: [hsimg]http://home-edition.eu/img/ffaffa.png[/hsimg] Serwer 2# Paintball: [hsimg]http://home-edition.eu/img/pbpb.png[/hsimg] Serwer 3#: 4FuN: [hsimg]http://home-edition.eu/img/4fun4fun.png[/hsimg] Po odbiór nagród proszę pisać na steamie lub GG. Następny konkurs o tych samych zasadach wystartował 1 listopada(czyt. dziś) 2-top3-startujemy-t11090.html Lista gier(wygrani decydują co biorą): *Gracz wybiera po 1 grze, przykładowo 1 miejsce, może wybierać z wszystkich gier, 2 miejsce z gier przeznaczonych dla 2 i 3 miesca, a 3 miejsce tylko z gier dla 3 miejsca. ---[[Gry dla 1 miejsca]]--- MIRROR'S EDGE RED ORCHESTRA 2 PL GOTY The Walking Dead: 400 Days METRO 2033 MEDAL OF HONOR PL CRYSIS 2 MAXIMUM EDITION PL BURNOUT PARADISE ULTIMATE BOX WAR OF THE ROSES KINGMAKER PL ---[[Gry dla 1,2 miejsca]]--- GRA O TRON POCZĄTEK R.U.S.E. PL Wargame: Zimna Wojna PL Kane & Lynch 2 Dog Days PL Call of Juarez: The Cartel PL DUKE NUKEM 3D + SHADOW WARRIOR SERIOUS SAM HD THE FIRST ENCOUNTER TRINE 2 COMPLETE STORY ---[[Gry dla 1,2,3 miejsca]]--- Orcs Must Die! PL Might & Magic Clash of Heroes PL Blades Of Time AFTERFALL INSANITY EXTENDED EDITION PL DEAD SPACE I Rochard PL Anomaly Warzone Earth PL Shank 2 Front Mission Evolved Share this post Link to post Share on other sites
hyzio 55 Posted November 1, 2013 ech botqa wyprzedziłem na ostatnich metrach hihi i w sumie trochę fartownie ;p więc jeśli nie wykluczamy z zabawy członków administracji to ja poproszę "Shank 2" ;) Share this post Link to post Share on other sites
borys 81 Posted November 1, 2013 Pisałem na PW, ale może tu będzie szybciej :P BURNOUT PARADISE dla mnie :) Share this post Link to post Share on other sites
BoSkY 0 Posted November 2, 2013 Pytanko mam. A czy ja moge dostac klucz do csa? :D Bo z tego co pamietam to Me_Gusta jednego dał. czy jednak mam co innego sobie wybrac?? Share this post Link to post Share on other sites
batonik 813 Posted November 2, 2013 Niespodzianką jest/był własnie klucz steam, który trafi do któregoś ze stałych bywalców, którzy nie posiadają steama. Share this post Link to post Share on other sites
BoSkY 0 Posted November 2, 2013 JA JA wybierz mnie :P Byłem 2 na #3 :) Sorry za spam ale zależy mi na tym steamie :D Share this post Link to post Share on other sites
batonik 813 Posted November 2, 2013 Za prawie 5 godzin grania przez cały miesiąć wątpie byś był tym szczęśliwcem :( Share this post Link to post Share on other sites
BoSkY 0 Posted November 3, 2013 A nie wiesz ze cherchill'em to ja byłem w tym miesiącu, no i chyba jestem Tutaj od początku wiec uwazam ze zasługuje na to ale do was nalezy decyzja Share this post Link to post Share on other sites
WieszCoSieKruszy 5 Posted November 3, 2013 Za prawie 5 godzin grania przez cały miesiąć wątpie byś był tym szczęśliwcem :( Toć taj mu tego steam'a widzisz jak mu zależy :> Share this post Link to post Share on other sites
Pełnoprawny Obywatel 658 Posted November 3, 2013 Mi by się przydał steam hihi Share this post Link to post Share on other sites
kazak1987 0 Posted November 7, 2013 Gratulujemy wygranym :D Ale podium trzeba zmienić:D zawsze nagrody się przydają :D Share this post Link to post Share on other sites
KaRol# 47 Posted November 7, 2013 Mi by się przydał steam hihi Dajcie mu ! Należy się chłopakowi :) Share this post Link to post Share on other sites
borys 81 Posted November 7, 2013 Nie, bo jest za ległą :P Share this post Link to post Share on other sites
Patrycja ^^ 102 Posted November 7, 2013 Mi by się przydał steam hihi Dajcie mu ! Należy się chłopakowi :) Również uważam żeby dostał tego steama, należy się mu jak nic :) Share this post Link to post Share on other sites
dziob3k 3 Posted November 7, 2013 Nie, bo jest za ległą :P Oj no tylko jeden minus :P Pozatym też bym Chciał zeby otrzymał steam'a Share this post Link to post Share on other sites
BoSkY 0 Posted November 8, 2013 Prosze jeszcze raz o tego steama :) a jak nie to porosze za zajęcie 2 miejsca shank2 Share this post Link to post Share on other sites
Pełnoprawny Obywatel 658 Posted November 8, 2013 Nie, bo jest za ległą :P Tak na prawdę jestem za Barceloną :joker: a, że avatar mam taki to mi się spodobał :) Share this post Link to post Share on other sites
sygiz 40 Posted November 8, 2013 heh kibic z avatarem, bo mu sie podobal, sprzedal klub za steama xd boskiemu sie steam przyda;] Share this post Link to post Share on other sites
Pełnoprawny Obywatel 658 Posted November 8, 2013 Wam to trzeba wszystko tłumaczyć jak dziecku .offtop Mieszkam blisko Warszawy, więc to oczywiste, że kibicuje Legii, ale bardziej Barcelonie. Padłem z Twojej wypowiedzi balwan Share this post Link to post Share on other sites
YouRnerO 0 Posted November 9, 2013 moim zdaniem bardziej sie ten steam BoSkY należy bo był tu od zawsze no ale zrobicie jak będziecie chcieli.. ;p Share this post Link to post Share on other sites
batonik 813 Posted November 9, 2013 Jako, że nagroda w postaci steam miała być do konkursu to patrzymy na wyniki w konkursie. Temat zamykam, bo tu nie chodzi o głosowanie kto ma otrzymać steama. W odpowiedzi napiszę zwycięzce. Bosky zgłoś się na PW/GG/STEAM po odbiór gry. Share this post Link to post Share on other sites