D!!Losław 2 Posted November 4, 2013 Witam. Już raz chyba pisałem temat ze swoimi utworami ale to było jakieś 2 lata temu chyba i nieco się pozmieniało. ^^ (nie wiem czy nie powinienem założyć tego w dziale Hobby ale skoro to muzyka... :P) Więc może zacznę od początku. Od tych 2-3 lat zajmuję się w wolnych chwilach produkcją muzyki z gatuku Drum & Bass (od Liquidów po Neurofunk kończąc). Projekt, który zechcę wam dzisiaj przedstawić obraca się w bardziej soulowych klimatach czyli liquid funk. ;) Nazwa tego projektu jest tak na prawdę z d*** i nic nie znaczy. Początkowo był to projekt współtworzony przeze mnie i mojego dobrego kumpla. Ale stopniowo mój wkład w kawałkach zaczął przeważać nad jego i na chwilę obecną tworzę już sam. Udało mi się w tym roku dostać się do brytyjskiej wytwórni Lost Dubs spod skrzydeł DLA BLACK (tak, wiem... nic to nikomu nie mówi ale chciałem się pochwalić xD)gdzie wydałem już 2 single. Jeśli ktoś chce się zrelaksować przy jakiś zadaniach domowych to śmiało polecam odpalić jeden z kawałków(oprócz utworów Ravaged i Asylum ^^) z mojego profilu na soudcloud. Oczywiście każdy ma swoje gusta ale może komuś z forum się spodobają moje 'smęty'. Link do SC: https://soundcloud.com/base-covers Jeśli ktokolwiek zechce odpalić to życzę miłego odsłuchu. :P Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoSkY 0 Posted November 4, 2013 DIIL lubię Cię ale jak dla mnie za mocne :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
D!!Losław 2 Posted November 4, 2013 DIIL lubię Cię ale jak dla mnie za mocne :) Eee albo mi się wydaje albo... nie słuchałeś tego co trzeba? xD Quote Share this post Link to post Share on other sites
BoSkY 0 Posted November 4, 2013 Włączyłem Cytadel 07 i posłuchałem około 5 minut i głowa zaczęła mnie boleć. To podpowiedz, co może być bardziej soft? :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cichy.! 0 Posted November 4, 2013 Dillu ty lepiej powiedz jak Twoja kariera przy dubblingu ?:> dalej kręcicie ten serial ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
D!!Losław 2 Posted November 4, 2013 Włączyłem Cytadel 07 i posłuchałem około 5 minut i głowa zaczęła mnie boleć. To podpowiedz, co może być bardziej soft? :D Podcast od Citadel został przeze mnie zrepostowany i nie należy do mnie... Jest tam mój kawałek gdzieś w środku. Eh ludzie tacy zagubieni w tych internetach... :D np to: [soundcloud] [/soundcloud]Ostatni release w wytwórni Lost Dubs :) Co do dubbingu to oczywiście, że wciąż się nim zajmuję ale to temat na inną rozmowę i niebawem napisze osobny temat. ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
`NeriX 10 Posted November 5, 2013 przesluchałem kilka utworków na SC co podałeś i ztwierdzam że są bardzo przyjemne. W czym tworzysz Fl,a moze Ableton? Quote Share this post Link to post Share on other sites
D!!Losław 2 Posted November 6, 2013 przesluchałem kilka utworków na SC co podałeś i ztwierdzam że są bardzo przyjemne.W czym tworzysz Fl,a moze Ableton? FL 11 :) oczywiście korzystałem swojego czasu z Napletona ale ciężko jak się korzystało cały czas z fla ;d. W sumie moim zdaniem DAW nie ma znaczenia :] Quote Share this post Link to post Share on other sites
`NeriX 10 Posted November 6, 2013 ja na dzień dzisiejszy się z FL'em męcze,przyswajam się z nim tak to ujme :D Quote Share this post Link to post Share on other sites