Jump to content
Sign in to follow this  
D!!Losław

Moje brzdękolenia

Recommended Posts

Witam.

Już raz chyba pisałem temat ze swoimi utworami ale to było jakieś 2 lata temu chyba i nieco się pozmieniało. ^^ (nie wiem czy nie powinienem założyć tego w dziale Hobby ale skoro to muzyka... :P)

Więc może zacznę od początku. Od tych 2-3 lat zajmuję się w wolnych chwilach produkcją muzyki z gatuku Drum & Bass (od Liquidów po Neurofunk kończąc). Projekt, który zechcę wam dzisiaj przedstawić obraca się w bardziej soulowych klimatach czyli liquid funk. ;)

Nazwa tego projektu jest tak na prawdę z d*** i nic nie znaczy. Początkowo był to projekt współtworzony przeze mnie i mojego dobrego kumpla. Ale stopniowo mój wkład w kawałkach zaczął przeważać nad jego i na chwilę obecną tworzę już sam.

Udało mi się w tym roku dostać się do brytyjskiej wytwórni Lost Dubs spod skrzydeł DLA BLACK (tak, wiem... nic to nikomu nie mówi ale chciałem się pochwalić xD)gdzie wydałem już 2 single.

Jeśli ktoś chce się zrelaksować przy jakiś zadaniach domowych to śmiało polecam odpalić jeden z kawałków(oprócz utworów Ravaged i Asylum ^^) z mojego profilu na soudcloud. Oczywiście każdy ma swoje gusta ale może komuś z forum się spodobają moje 'smęty'.

Link do SC:

https://soundcloud.com/base-covers

Jeśli ktokolwiek zechce odpalić to życzę miłego odsłuchu. :P

Pozdrawiam

DIIL lubię Cię ale jak dla mnie za mocne :)

DIIL lubię Cię ale jak dla mnie za mocne :)

Eee albo mi się wydaje albo... nie słuchałeś tego co trzeba? xD

Włączyłem Cytadel 07 i posłuchałem około 5 minut i głowa zaczęła mnie boleć. To podpowiedz, co może być bardziej soft? :D

Dillu ty lepiej powiedz jak Twoja kariera przy dubblingu ?:> dalej kręcicie ten serial ?

Włączyłem Cytadel 07 i posłuchałem około 5 minut i głowa zaczęła mnie boleć. To podpowiedz, co może być bardziej soft? :D

Podcast od Citadel został przeze mnie zrepostowany i nie należy do mnie... Jest tam mój kawałek gdzieś w środku. Eh ludzie tacy zagubieni w tych internetach... :D

np to:

[soundcloud]

[/soundcloud]

Ostatni release w wytwórni Lost Dubs :)

Co do dubbingu to oczywiście, że wciąż się nim zajmuję ale to temat na inną rozmowę i niebawem napisze osobny temat. ;)

przesluchałem kilka utworków na SC co podałeś i ztwierdzam że są bardzo przyjemne.

W czym tworzysz Fl,a moze Ableton?

przesluchałem kilka utworków na SC co podałeś i ztwierdzam że są bardzo przyjemne.

W czym tworzysz Fl,a moze Ableton?

FL 11 :) oczywiście korzystałem swojego czasu z Napletona ale ciężko jak się korzystało cały czas z fla ;d. W sumie moim zdaniem DAW nie ma znaczenia :]

ja na dzień dzisiejszy się z FL'em męcze,przyswajam się z nim tak to ujme :D