Skocz do zawartości
krzysssi3k

nick blizej nieokreslony

Rekomendowane odpowiedzi

To co dziś zobaczyłem na serwie to mnie po prostu przerasta :D koleś wbija na różnych nickach znanych graczy i prawdopodobnie resetuje im statystyki bf2...

miałem dać bana na 120 minut, ale chrześniak mi kompa zresetował, wkurzyłem się, wbijam na serwer, wbija do gry amok @ team piekary (kolejna ofiara), patrze IP, był to nie kto inny jak mój przyjaciel o tajemniczym zakresie 83.4 ( zaraz dam screena ). To dostał bana na 1000 godzin i szybko się nie pojawi na naszym serwie.

Jak macie jakieś obiekcje kto mógł to być to zachęcam do wypowiedzi w tym temacie. W dodatku mozna tam odnaleźć Steam ID...

beztytuupdy.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha. To nie pogra 1000 minut, mało troche, no cóż.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czary mary sie zdenerwuje bo ponad 9000 fragów poszło w piach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takiej kary nie określa żaden podpunkt w regulaminie, dlatego przy następnej okazji odpoczniesz sobie tydzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to pilnujcie kto wchodzi na czyis nick bo to juz druga taka sytuacja ze ktos wchodzi na mój nick i odpier*ala taką manianę, raz było z czitami a teraz to! co to ku*wa ma być? wolna amerykanka? kickujecie ludzi za przekleństwa a nie potraficie sobie dać rady z takimi rzeczami!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej dobieraj sobie kolegów, tamten (czyżby?) co czitował pisał, że jest z Przemyśla (ty też). Dlatego uważam, że nie kto inny tylko on wbił na twój nick i zresetował statystykę. Nie było wcześniej takich przypadków chamstwa i nie pisz mi że każdego mamy sprawdzać, bo to nie należy do naszych obowiązków, załóż sobie serwer i nim rządź do woli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra zamykam. Admini robia co moga ale przeciez oni nie msuza znac wszystkich graczy ID

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...