Jeżeli któryś, ze znajomych wysłał Ci wiadomość o treści:
Hi bro see this ahahhaha pr*****reens*******smem.png
To nie klikaj linku, a jeżeli kliknąłeś to nie otwieraj, jak najszybciej usuń. Jest to keylogger, który po uruchomieniu wykrada loginy i hasła zapisane w przeglądarce i programach, a co najważniejsze skiny!
Jeżeli ściągnąłeś i usunąłeś polecam przeskanować sobie system :)