Skocz do zawartości
Shotu

[Zamknięty] Witam - Shotu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Na imię mi Sebastian, mam 27 lat (stary pryk ze mnie, wiem :D), mieszkam na pomorzu. W CSa (łącznie różne wersje) gram jakieś 15 lat, ale orłem nigdy nie byłem, ot rozrywka :)

Zainteresowania? Muzyka (różne gatunki, ale ostatnio tonę w dźwiękach radosnej muzyki country), film (różnie), książka (horror, thriller i trochę fantastyki), IT (moja branża :)), sport (za bardzo nie mam czasu na uprawianie, ale wszelkiej maści zawody oglądam).

Nie lubię: chiterów, złej pogody i buraczków :D

Coś więcej o mnie?

Jeśli chodzi o CSa to w sumie mogę się podzielić moimi osiągnięciami i wyczynami.

Większość z Was pewnie nie pamięta, ale kiedyś, gdy graczy było mało, istaniała stronka, na której prowadzono rankingi graczy, kto ile zabił, jaki % HS itd., coś jak HLSTATS, ale na skalę światową. Podkreślam, graczy wtedy było naprawdę mało.

Moim osiągnięciem było 5 miejsce w Polsce z MP5 (kosiłem z tego, oj kosiłem :D) - moi znajomi mieli lepsze wyniki z AWP czy granatów, ale to nie o nich piszę :P

Osobiście znam (kolega z klasy) Pionasa (był w Pentagramie, the NetRunners).

Byłem adminem na 2-3 serwerach, nie pamiętam już. Jeden serwer na 1.6 z kolegą współtworzyłem. Miałem swoje metody walki z oszustami, kontrowersyjne i to nawet bardzo, ale bardzo skuteczne (kandydowałem na sędziego na BL, ale ostatecznie zrezygnowałem z braku czasu).

Jak chcecie coś więcej wiedzieć, to proszę o pytania.

Pozdrawiam,

Shotu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siemanko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przedstawiłeś się jak kandydat na prezydenta :P  Witamy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam na H-E na którym serwie grasz bo na 1.6 FFA Cie nie widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram na CS:GO FFA już od kilku miesięcy (2-3, kto go tam wie) :)

A, taka ciekawostka, mało istotna, ale zawsze :) Jestem w TOP 10 serwera :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj.. oj w koncu można poczytać o kimś :)..

Życzę miłej gry na serwerach GO (niestety tam nie goszczę) ale za to zapraszam czasem na PB 1.6 :D

doświadczenie widzę w grze dosyć spore, kto wie może będzie i z cb dobry admin na GO za jakiś czas :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...