Benzo 0 Posted June 30, 2015 Witam, otóż zwracam sie do was, ponieważ nie umiem robic własnego cfg pod cs;gozrobicie mi bardzo dobry config do wspanialej gry cs;go?? bardzo bym was o to prosił raz a konkretny konfig zeby gierka az tak nie lagowala i plynnie chodzilato raz dwa zeby ladnie wszystko skakalo fpsy i wszystko bylo pieknie cacyoto moje parametry komputera:Kopmuter: Acer - Aspire 5733System operacyjny: Microsoft Windows 7 Ulitamate (64-bit)Pamieć (RAM): 4GBProcesor: Intel® Core i3 CPU M 380 @ 2,53GHzPłyta główna: Acer - Aspire 5733----------------------------------------------------za bardzo dobry cfg ktory mi sie spodoba i bedzie wszystko ladnie smigacjestem nawet malą sumke zapłacić.:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grzyb 49 Posted June 30, 2015 nic Ci nie da raczej config za bardzo przy tym lapku, jakby co mam taki sam laptop - format, jakies niby programy, wszytkie komendy na ulepszenie, najnizsze detale i gra nie chodzi plynnie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Benzo 0 Posted July 1, 2015 i co ja teraz mam zrobic ;/? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grzyb 49 Posted July 1, 2015 ja tam czekam na lepszy sprzęt:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pełnoprawny Obywatel 658 Posted July 1, 2015 @Benzo na Twoim miejscu poszukałbym w google na różnych forach. Sam kiedyś szukałem do 1.6 :D Lepiej się nie bawić w takie coś jeżeli nie ma zielonego pojęcia o tym :) Ostrzegam również że niektóre cfg są płatne :) Quote Share this post Link to post Share on other sites