Lio 188 Napisano 10 Lipiec 2015 Cześć i czołem. Nazywam się Mateusz i powracam po 3 latach na "batona", a tu patrze, że jestem odbanowany (lol). Pewnie prawie nikt mnie nie pamięta, bo też już nie grają ;-; Po przykrym zakończeniu grania na najbardziej sympatyczniej serwerowni, przeniosłem się na CSGO i obecnie prawie dobijam do suprime. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pełnoprawny Obywatel 658 Napisano 10 Lipiec 2015 Cześć :) Ja doskonale Cię pamiętam, ale Ty pewnie mnie nie choć graliśmy razem w 1.6 ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lio 188 Napisano 10 Lipiec 2015 Obywaaaaaatel, jak bym miał zapomnieć? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
batonik 813 Napisano 10 Lipiec 2015 Siemano, cieszę się, że powróciłeś po tylu latach przerwy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 0 Napisano 10 Lipiec 2015 Ja też niedawno wróciłem po 3 letniej przerwie i gram jakoś od miesiąca na nicku R. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redha 55 Napisano 10 Lipiec 2015 Witaj pamiętam jak jeszcze twoje demka rozpisywałem Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość CLIPPO Napisano 10 Lipiec 2015 Cześć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrycja ^^ 102 Napisano 10 Lipiec 2015 wiiitam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek 81 Napisano 11 Lipiec 2015 Siemanko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zankor 252 Napisano 12 Lipiec 2015 Siemka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stracony 540 Napisano 12 Lipiec 2015 Siema ; D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legend CasS 1 Napisano 12 Lipiec 2015 I kolejna Stara Mordka wraca ! :D Witam Ponownie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KeyMon 26 Napisano 12 Lipiec 2015 Heloł ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Inkwizytor 1 Napisano 14 Lipiec 2015 Siema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach