son goku 665 Report post Posted September 22, 2019 Siema sprzedam konto na SF cenę możemy ustalić płacisz przelewem lub psc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nai. 1363 Report post Posted September 22, 2019 O OGame to słyszałem ale o tym to 1 raz w w życiu. Raczej tego nie sprzedaż. Quote Share this post Link to post Share on other sites
son goku 665 Report post Posted October 12, 2019 @Nai. już 1 konto sprzedałem za 150 zł za te chcę 100 zł 😄 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zoom 840 Report post Posted October 12, 2019 Grałem w to kiedyś, spoko gierka, popytam znajomych czy nie chcą kupić. 1 son goku reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
todarek12 0 Report post Posted January 12 Wydaje mi się, że belownica pionowa byłaby znacznie lepszą opcją. Jest praktycznie bezawaryjna i może działać na pełnych obrotach przez wiele lat. Quote By Maleństwo, January 12 +1 Za zbędny post Share this post Link to post Share on other sites
son goku 665 Report post Posted January 12 zważywszy że ktoś podbił temat daję info iż konto jest nadal na sprzedaż troszeczkę się pozmieniało, na lepsze cena nadal 100 zł w psc zaleta jak taka iż na wyższych poziomach można z 100% pewnością poprosić o zmianę świata Quote Share this post Link to post Share on other sites