Eazz ,y 0 Posted January 25, 2020 Server tried to send invalid command:"echo "|||Zostałes zbanowany na tym serwerze" " Server tried to send invalid command:"echo "|||Twój Nick: Eazz ,y" " Server tried to send invalid command:"echo "|||Admin banujący: kleksIK" " Server tried to send invalid command:"echo "|||Powód: wstaw foty na www.Home-Edition.eu.eu " " Server tried to send invalid command:"echo "|||Pozostało czasu do końca: " " [BAN]-------------------------------------[NA] |||Twoje IP: 89.151.40.201 |||Steam: STEAM_0:1:527190781 |||Data bana: 25.01.2020 - 22:22:30 |||Zbanowany na: Na zawsze |||Koniec bana: Nigdy |||FORUM SERWERA: www.Home-Edition.eu [SERWERZE]-------------------------------------[BaToN] Kicked by Console: "Jestes zbanowany, sprawdz konsole." Link do paczki ; https://www65.zippyshare.com/v/yg1jZcEL/file.html Share this post Link to post Share on other sites
kleksik 31 Posted January 25, 2020 Screeny zrobione przez przypadek, wybacz. Masz ich 5 sztuk w folderze, więc wrzuć wszystkie, a nie tylko jeden. Osoba mająca dostęp do amxbans da UB w przypadku czystych 🙂 Pozdrawiam kleksIK Share this post Link to post Share on other sites
Eazz ,y 0 Posted January 25, 2020 Nie mam 5 sztuk, bo zrobiłeś mi tylko jednego ss 'a ... sam byłem zdziwiony Share this post Link to post Share on other sites
kleksik 31 Posted January 25, 2020 Niemożliwe 🙂 Plugin z automatu robi 5 screenów. Share this post Link to post Share on other sites
popus czy to ty 493 Posted January 25, 2020 30 minut temu, Eazz ,y napisał: Nie mam 5 sztuk, bo zrobiłeś mi tylko jednego ss 'a ... sam byłem zdziwiony Czyżbyś nie chciał pokazać ss'ów z modelami, które widać przez ściany 😮 1 Drwalzlasu reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Deus 970 Posted January 25, 2020 @kleksik sprawdź czy u ciebie ich nie ma bo ja też ostatnio zrobiłem ssy pewnemu graczowi i się okazało że ssy zapisały się u mnie Share this post Link to post Share on other sites
Mirass 1025 Posted January 26, 2020 @Eazz ,y albo 5 ss albo nie ma UB, Share this post Link to post Share on other sites
Eazz ,y 0 Posted January 26, 2020 Okej, trudno nie wyczaruje ich z powietrza skoro się nie zapisały. Screeny przez przypadek zrobione i pewnie przez przypadek tylko jeden Godzinę temu, popus czy to ty napisał: Czyżbyś nie chciał pokazać ss'ów z modelami, które widać przez ściany 😮 Jak by takowe były z '' modelami które widać przez sciany '' to by mnie nie było tutaj na forum i nie wstawiłbym ani jednego ss 58 minut temu, Deus napisał: @kleksik sprawdź czy u ciebie ich nie ma bo ja też ostatnio zrobiłem ssy pewnemu graczowi i się okazało że ssy zapisały się u mnie Widocznie coś nie działa skoro ssy mogą się nie zapisać u danej osoby, która była sprawdzana Share this post Link to post Share on other sites
Deus 970 Posted January 26, 2020 Tak jak pisałem wcześniej występują problemy z ss, jeżeli kleksik nie będzie miał ich u siebie to temat zamykamy i UB nie ma Share this post Link to post Share on other sites
kleksik 31 Posted January 26, 2020 Niestety nie mam żadnych plików z dnia 25.01.2020 r. Rozumiem, że zdarza się sytuacja, kiedy screeny robią się u admina, a gracz może ich nie posiadać (nawet jednej sztuki)? Pozdrawiam, kleksIK Share this post Link to post Share on other sites
Mirass 1025 Posted January 26, 2020 5. Gracz ma obowiązek wrzucenia screenshotów w przeciągu 5h od ich wykonania przez admina. Zamykam temat. Share this post Link to post Share on other sites
Mirass 1025 Posted January 26, 2020 *** Wiadomość wygenerowana automatycznie. *** Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, a moderator bądź administrator rozpatrzy Twoje zgłoszenie. Pozdrawiamy, Administracja Home-Edition.eu Share this post Link to post Share on other sites