dziobo 聽聽 0 Posted February 9, 2020 Nick w grze:聽 big smoke Data zdarzenia: 9 luty (dzisiaj) Serwer: only dd2 Admin robi膮cy screeny: kleksik Screeny:聽聽http://www.mediafire.com/file/2rml9s7074kwcmg/banik_jak_co_tydzien.rar/file Pozdrawiam typa z wczoraj co wyzywa艂 mi matke i mowil ze na odpale latam 馃檪 Share this post Link to post Share on other sites
Deus 聽聽 970 Posted February 9, 2020 Ssy czyste natomiast, mam demko z hltv z dnia wczorajszego https://www56.zippyshare.com/v/NDMfbaSe/file.html 1.Sgs s膮 zabronione 2:19 demka (ban 7 dni za ich stosowanie). 2. dziwne s膮 te akcje 0:56-lecisz celownikiem tam gdzie typ akurat biega - 5:21- model - 6:09- model - 6:39- model - 8:39-聽 tu to takie -/+ dlatego 偶e zazwyczaj gracz chowa si臋 w r贸g 艣ciany, ty natomiast lecisz celownikiem na jego model co jest troch臋 podejrzane A wi臋c je偶eli inny z administracji stwierdz膮, 偶e demko jednak jest czyste to dostaniesz bana tylko za sgs. Share this post Link to post Share on other sites
dziobo 聽聽 0 Posted February 9, 2020 Oj, nie wiedzia艂em, 偶e sgsy s膮 zabronione, 偶aden admin i gracz mnie o tym nie poinformowa艂... Share this post Link to post Share on other sites
dziobo 聽聽 0 Posted February 9, 2020 0:56 prawie zawsze wychylam na pochylnie lub reklame gdy wybiegam na longa z anarchii 8:39 lece celownikiem z lewej do prawej, nie spogl膮dam na r贸g poniewa偶 s艂ysza艂em, 偶e si臋 przemieszcza Share this post Link to post Share on other sites
OWSIANY pszenny 聽聽 1066 Posted February 9, 2020 3:29 - Juz wczesniej widziales, ze wyskoczy 5:21- rzucil granat, obil Go, wiec wiedzial Gdzie jest 6:09- czysto 6:39- wchodzi na trupa i patrzy wejscie z B, przypadek 8:39- czysto 聽 @dziobo Nie pisz post pod postem. Skracam Bana na 7 Dni sgs Share this post Link to post Share on other sites
OWSIANY pszenny 聽聽 1066 Posted February 9, 2020 *** Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie. *** 聽 聽 Je偶eli si臋 z tym nie zgadzasz zg艂o艣 ten post, a moderator b膮d藕 administrator rozpatrzy Twoje zg艂oszenie. Pozdrawiamy, Administracja聽Home-Edition.eu Share this post Link to post Share on other sites