Skocz do zawartości
Toraq

[Zamknięty] Siemka

Rekomendowane odpowiedzi

Parę osób mnie zna, widziało na serwie, ale oficjalnie się przywitam z Wami. :D   cześć

hehe,  historię życia mam napisać?

Gram w csa od gawien dawna, czyli od 2003 roku. Steama mam od 24.12.2004r.  Tak dostałem pod choinką, CS:CZ+1.6.  Początkowo muciłem w CS:CZ  ale pare osób namowiło mnie na 1.6 i tak zostało.  Godzin mam na steamie mało wygranch.. bo teraz pokazuje mi tylko 1000h,  albo niestety, albo może stety,  dawniej ten steam nie był mega doskonały i zjadło mi moje godziny gry. Może to i lepiej :D

Na codzień studiuje medycyne, w Zabrzu na SUM.  Jestem po 3 roku.  czyli w sumie można powiedzieć, że na 4. Mam jeden egzamin tylko w dupe.. więc luzik. :D

może byc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam i zapraszam na serwer Paintball.

PS. Jesteś żołnierzem zawodowym?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na codzień studiuje medycyne, w Zabrzu na SUM.  Jestem po 3 roku.  czyli w sumie można powiedzieć, że na 4.

Nie,  studentem :D   

To jest fotka z ASG, w które się czasem bawie.   AKS-74  po przeróbkach, 470fps,  zmienione bebechy, a optycznie też trochę podrasowany. Własne wykonanie.

Ogólnie jestem jeszcze myśliwym, mam uprawnienia. Oraz piękną pierwszą broń :D    Winchester Select sporting II

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SIEMA ZIOM

TORAQ LEKARZ KWIAT INTELIGENCJI MLODZIEZY POLSKIEJ.

Milego forumowania, uwazaj na kazanka.  :D  :D  :D

a i uwazaj na patrycje i pulsara krolowa i krola forum lubia warny wlepiac  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a i uwazaj na patrycje i pulsara krolowa i krola forum lubia warny wlepiac  :P

Niech sobie dają, co mi tam, na serwie bana za to nie dostane. :P a o adma nie mam się co starać nawet, bo "wymagań nie spełniał"  jakby te 7postów najważniejsze było na świecie.  Niech sobie sami pilnują serwera. Bo najwięcej gadają Ci, co mało robią (nie mówie o forum, bo tu haxów raczej nie ma..)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...