Nai. 1363 Posted November 12, 2020 Na śmietniku. 1 zuzaobroncagali reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
HarryFireBlade 246 Posted November 12, 2020 .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OWSIANY pszenny 1066 Posted November 12, 2020 W trumnie. 1 1 zuzaobroncagali and Nai. reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nai. 1363 Posted November 13, 2020 @HarryFireBlade zazdroszczę ja nawet nie mam drugiej połowy. Nie no czasami w week jest... Ja z @OWSIANY pszenny chce do grobu! ps. Mała nie chce piersi pokazać sie zakryła teraz koszulką a co dopiero cycki??? Quote By MIRAS, November 13, 2020 Nudny sie robisz z tymi cyckami. Nie chce widzieć więcej takich tekstów. +0 Share this post Link to post Share on other sites
alopenemi 1 Posted November 26, 2020 Na każdego przyjdzie czas i pora. 🙂 A jak nie przyjdzie - to przecież "druga połówka" nie powinna być sensem życia. W ogóle nie lubię tego określenia "druga połówka", mimo że sama jestem w związku od 3 lat. Człowiek jest sam całością, nie jakąś połówką innego. Quote Share this post Link to post Share on other sites
InnyInaczej 9 Posted November 26, 2020 A może by tak pomarzyć i np w 2040 będziemy mogli latać w kosmos odwiedzać inne planety i może tam zamieszkamy :? ja widzę siebie na innej planecie z gromadką zwierząt . 😛 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MIRAS 944 Posted November 27, 2020 @InnyInaczej gorzej jak polecisz na planetę na której będą jeszcze Dinozaury. Z takim T-rexem nie chciał bym się spotkać 😆😛 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kamalama 0 Posted March 11, 2021 Na pewno nie w Polsce, niestety Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patusienkaa 2 Posted April 15, 2021 W policji🤫 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szołtajm. 28 Posted April 15, 2021 W Norwegii,pjona! Quote Share this post Link to post Share on other sites