- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

Problem z sVIP !
Pytanie zadane przez
♟WonszUu
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Kto przeczytał temat
76 przeczytało ten temat:JAKuB mondor18 ♟Jaciub ♟smutneoczy Lenny Zoom KeczuP ♟popus czy to ty Lamie ♔batonik hahXD Maleństwo ☆Honor Gerwazy Tayquil d!vide ♟HamSterdam Mirass KaRol# ♟ciastko Nai. MIRAS ♟CzaArna ♟BUCZ/PLAYER ♟InFlex ♟Rajzer Crayzool13 ♟==Globalekk== ❤Dupcia:*** OWSIANY pszenny HarryFireBlade Katarzynka;) ♟Deus ♟JoKeRxPompa ♟MaciE3k Pulsarowy^^ ♟2K18`NUBen ♟AdrianosxKox ♟bobslej oldschool ♟Shogunek MatseyW ♟Scotty ♟KoBi. Olka91^ ♟C.R.E.A.M. >SiWy< iluzion ♟Kolekcioner ☆Sevral Kapibar ♟TdL Thief ❤Olsonix;3 ♟poz!om ♟son goku moni$ Góral Cry Pełnoprawny Obywatel DraGoN.PL Bienio ♟VajRuSS11 reikon ♟Kafar Dixon ♟``BYhr ♟one shot ❤saiwlyy Zankor ♟GeT ♟CooLerr87 ♟Pudrzyński12 ❤Mandziaa ♔Złoty nook ❤Kasia. ♟Dziewica?Chyba analna -
Przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam 😄 Dnia 6 września o godzinie 20:40 zakupiłem sVip na serwie 4#CSGO BATON POLAND …. na 14 dni ( koszt 11zl sms ) . 7 września było ok natomiast dziś tj 8 września svip przepadł nie ma go czekałem na zmiane mapy oraz kilka rund i nic miałem KONTO : FREE . Byłem zalogowany na konto ( od razu po wbiciu na serwer loguje samo )
Posiadam Dowod zakupu sVipa w postaci wiadomości na telefonie
Proszę o rozpatrzenie sprawy bo grać się chce 😜 co robic ? xd
Pozdrawiam 😄
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi