Skocz do zawartości
swinging

[Zamknięty] Hobby może być pracą :)

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko nie zawsze to idzie do przodu... Ale do sedna. Zawsze uwielbiałam tańczyć, szkoliłam się w tym kierunku, aż spełniło się moje marzenie - otworzyłam szkołę tańca w Legnicy. Tylko że chyba ludzie o mnie nie wiedzą, bo jak na razie konkurencja mnie gniecie... Znacie jakieś sposoby na to, jak to zmienić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Zadbaj o marketing szeptany w internecie (jakiś fanpage na fejsbuku czy coś) dzięki czemu znajomi mogliby promować Twoją szkółke.

Zorganizuj jakieś darmowe warsztaty w szkołach podstawowych/gimnazjalnych gdy ja coś takiego kiedyś miałem, sprawiało to przyjemność i ochotę do udania się na kurs.

Nie ograniczaj się do jednego gatunku tanecznego (hip hop, nowoczesny,klasyczny, bla bla). Klient na Rynku zazwyczaj w każdej dziedzinie oczekuje jak najwięcej od usługodawcy np programiści komputerowi powinni znać jave, Pythona, assemblera, C, C++  PHP, Ruby, SQL, htmla, cssa i dodatkowo pracować za darmo i klaskać jajkami. Na siłowni na której jest tylko ławka, sztanga i gryf też mało ludzi uczęszcza.

Zgaduje, że też tańczysz a nie tylko chcesz być instruktorka tak więc pokaż jakiś występ a może wpadniemy z @Tayquil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniecznie rozkręć profile na instagramie i facebooku! Bez tego ani rusz w dzisiejszych czasach. 🙂 

By MIRAS,

Jakbyś nie zauważyłem odpowiadasz zbanowanemu... wiec następnym razem patrz uważniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*** Wiadomość wygenerowana automatycznie. ***

tematzamkni%25C4%2599ty.gif

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, a moderator bądź administrator otworzy  go ponownie.

Pozdrawiamy,

Ekipa Home-Edition.eu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...