MIRAS 944 Posted November 28, 2019 Witajcie Batoniki Fajnie wyszedł zeszło roczny konkurs, tak więc powtarzamy: Konkurs polega na : 1.Konkurs polega na stworzeniu (grafiki/własnego zdjęcia/sfotografowanej własnoręcznej pracy ) nawiązującego do świąt Bożego Narodzenia. * !!! w grafice/zdjęciu musi znaleźć się wątek Naszych serwerów/forum. (Nazwa forum lub nazwa oraz IP danego ulubionego serwera) !!! *Dowolny własnoręczny sposób wykonania pracy, z wyjątkiem skopiowania istniejącej już grafiki/zdjęcia z internetu. *Praca musi być unikatowa (Nie kopiujemy istniejącej już pracy danego użytkownika i nie przerabiamy jej). *Praca nie może zawierać wątków wulgarnych/erotycznych/nieetycznych. * Udział w konkursie biorą tylko użytkownicy posiadający konto na forum (Nie zgłaszamy prac znajomych) 2. Propozycje prac zamieszczamy w Tym temacie do dnia 21.12.2019r - 23.59 *Prace zamieszczamy na stronie www.zippyshare.com (lub podobnej z możliwością pobrania, oraz poglądu) i wklejamy link w tym temacie. *Dnia 22.12.2019r. - 00:00 Zostanie stworzona ankieta w której każdy użytkownik będzie mógł zagłosować na najlepszą jego zdaniem propozycję. Głosowanie będzie trwało 24h. *wygrywają 3 propozycje z największą liczbą głosów!!! (w przypadku ex aequo - liczba nagród zostanie powiększona) lub w przypadku minimum 10 zgłoszonych prac zwiększymy ilosć 3. Nagrody Dla Adminów - Opłacona pełna następna składka ( 3 miesiące) Dla Użytkowników Steam - vip/svip na wybranym serwerze na okres 60dni Dla użytkowników Non-steam Konto do gry, oraz vip na 30 dni Nagrody nie sumują się w przypadku Adminów. *Nagroda przepadnie jeżeli dany uczestnik konkursu do momentu zakończenia ankiety zostanie wykluczony z Naszej społeczności (Ban na forum/ Ban permanentny na którymś z serwerów/ otrzymanie minimum 2 warnów na forum/ 2 banów za kulturę na serwerze) Autorem oraz fundatorem nagród jest @MIRAS Tak wiec do dzieła użytkownicy ! W tym temacie proszę zamieszczać Tylko i wyłącznie propozycje, nie prowadzimy zbędnej dyskusji ! Przykładowe zeszło roczne prace : https://home-edition.eu/topic/16966-świąteczny-konkurs/?tab=comments#comment-124014 6 Szwadron97, popus czy to ty, Olsonix;3 and 3 others reacted to this By Guest, November 28, 2019 Przeniesiony, i podpięty w dziale konkursy. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted December 8, 2019 Na szybko zrobione aby zachęcić innych. Jak ktoś chce mogę wysłać poc ztą 😄 Share this post Link to post Share on other sites
Nai. 1364 Posted December 8, 2019 Własnej roboty choineczka wycięta ze sklejki 🙂 3 MIRAS, Stracony and smutneoczy reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
MIRAS 944 Posted December 11, 2019 podbijam 🙂 10 dni. @OWSIANY pszenny Wyciągaj kule z garażu i inny kadr XD 1 OWSIANY pszenny reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
OWSIANY pszenny 1066 Posted December 11, 2019 @MIRASw tym roku myślałem nad gwiazda, ale narazie żadnej fuchy, co można pręty ósemki zdobycze mieć XD Share this post Link to post Share on other sites
MIRAS 944 Posted December 17, 2019 Ostatnie 4 dni. Na prawdę nikt więcej nie chce zawalczyć o nagrody ? Share this post Link to post Share on other sites
smutneoczy 542 Posted December 17, 2019 @MIRAS ja bym coś zrobił tylko nie mam pomysłu żadnego :/ Share this post Link to post Share on other sites
Nai. 1364 Posted December 17, 2019 Bo słaby jesteś!!! Share this post Link to post Share on other sites
smutneoczy 542 Posted December 18, 2019 Spinkalaj sam jestes słaby @MIRAS chyba cos wymyśliłem tylko nie wiem czy misie to uda 1 Szwadron97 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
son goku 674 Posted December 19, 2019 PIĘKNIE WYKONANA OZDOBAAAA !! plusy - owocowa -można wszamać -bio - droga - piękna - moja 😄 banany to ta choinka 😄 JAK NA INTERNATOWE STANDARDY JEST GITTTT 😄 @MIRAS specjalnie dla ciebie to zrobiłem 😄 3 Stracony, MIRAS and smutneoczy reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Stracony 540 Posted December 20, 2019 😄😄 3 smutneoczy, MIRAS and Nai. reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Szwadron97 220 Posted December 20, 2019 Tak jak pisałem, zaskoczę was! Pamiętajcie, że Św. Mikołaj nie był żadnym czerwonym krasnalem, ale biskupem z Miry i miał na sobie szatę biskupią :) Ps. Szkic zrobiony na szybko ;) 6 Olsonix;3 , MIRAS, iluzion and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
smutneoczy 542 Posted December 20, 2019 Może jakiegoś dobrego talentu do rysowania nie mam ale coś tam na bazgrałem https://www106.zippyshare.com/v/A29PGcvF/file.html @MIRAS masz coś ode mnie 8 Shadow., MIRAS, Stracony and 5 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
☠DemON☠ 242 Posted December 20, 2019 Elo świry 😄 7 Mirass, Olsonix;3 , iluzion and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olsonix;3 489 Posted December 20, 2019 No to ja też dodaje 😄 10 5 rano budzik, MIRAS, Shadow. and 7 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
iluzion 110 Posted December 21, 2019 https://www61.zippyshare.com/v/dwV3NBvf/file.html 4 Mirass, MIRAS, smutneoczy and 1 other reacted to this By Guest, December 22, 2019 Zajebiste !!! Share this post Link to post Share on other sites