Karolcia 125 Posted March 20, 2020 Nick: Karolcia Witam Was wszystkich bardzo serdecznie! Od czasu do czasu pogrywam na Waszym DD2, więc postanowiłam, że wpadnę również przywitać się na forum. Na imię mi Karolina, na chwilę obecną mam jeszcze 19 lat i pochodzę z województwa Kujawsko - pomorskiego, a dokładniej z Torunia. Jestem jeszcze uczennicą 4 klasy technikum o profilu Technik Technologii Żywności. Jednym z moich głównych zainteresowań jest taniec, ale również bardzo lubię grać w koszykówkę, siatkówkę czy piłkę ręczną. Mam strasznego fioła na punkcie tatuaży, ale na chwilę obecną mam ich tylko 7, lecz w niedalekiej przyszłości planuje cały rękaw. W wolnym czasie chodzę na siłownie albo oglądam serialeXD Mam nadzieję, że miło tu z Wami spędzę czas! Miłego dnia i do zobaczenia na serwerze! 11 Izaa!!!, smutneoczy, MIRAS and 8 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Deus 970 Posted March 20, 2020 Siemka 🙂 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
popus czy to ty 493 Posted March 20, 2020 No noo kogo ja widzę 😄 Siemka! 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
TdL Thief 338 Posted March 20, 2020 Witam witam 😀✌️ 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
son goku 674 Posted March 20, 2020 Cześć @Karolcia pokaż swoje tatuaże 😄 Proszę 😄 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Stracony 540 Posted March 20, 2020 Oo kolejna Torunianka.. 😄 Cześć, i miłej gry :P 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ghost!!! 694 Posted March 20, 2020 Hejka, i miłej gry 🙂 To prawda często bywasz, hehe 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
5 rano budzik 546 Posted March 21, 2020 Witam i do zobaczenia na serwerze! 😄 Mam nadzieję, że ci się u nas spodoba ^^ 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Reikon 430 Posted March 21, 2020 Czy wy sie jakoś zgadałyście z tym Toruniem 😂 co druga dziewczyna tutaj z Torunia Witam i milej gierki u nas życzę ☺️ 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
>SiWy< 1108 Posted March 21, 2020 Siemanko 🙂 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
hahXD 511 Posted March 21, 2020 Hejoo 2 godziny temu, Reikon napisał: Czy wy sie jakoś zgadałyście z tym Toruniem 😂 co druga dziewczyna tutaj z Torunia @Reikon trzeba uważać tam xD 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olsonix;3 489 Posted March 21, 2020 Witam 😊 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Mirass 1025 Posted March 21, 2020 Witam 😄 Zapraszam też do zajrzenia na CS:GO Moda ^^ @Atypowy poprosimy kolor dla nowej koleżanki ^^ 2 Karolcia and MIRAS reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
D3AM0NS 94 Posted March 21, 2020 No cześć 😄 Miło spędzonego czasu na forum jak i samej grze. Do zobaczenia kieeedyś na dd2 ^^ 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Reikon 430 Posted March 21, 2020 1 godzinę temu, hahXD napisał: Hejoo @Reikon trzeba uważać tam xD Strach tam jechać hahahhaha 1 hahXD reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
smutneoczy 542 Posted March 21, 2020 Oo kto tu zawitał hejka botku :3 Uważajcie na nią bo ona jest jak przyczajony tygrys na polowaniu na midzie przy bramie 😄😄 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kleksik 31 Posted March 22, 2020 Siemaneczko 😉 Może się zdarzyć, że czasem razem popykamy 😉 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
MIRAS 944 Posted March 22, 2020 Kolejna osoba z Torunia - chyba tam serio się zlot po pandemi zrobi. Zabiłaś Mnie 2 razy - a niestety Cię nie kojarzę. Ale myślę że to nadrobimy 🙂 Zostaw troszkę miejsca pomiędzy dziarami na mój autograf A w kosza to możemy pograć jak się już na zlocie spotkamy Przyjemnej gry na serwerach - i częstych odwiedzin na forum 🙂 2 Mirass and Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jezyk777 82 Posted March 22, 2020 Cześć 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Katarzynka;) 217 Posted March 22, 2020 cześć 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted March 22, 2020 Cześć, powodzenia na maturze xD Share this post Link to post Share on other sites
Shadow. 91 Posted March 22, 2020 O kolejna koleżanka z Torunia 😄 Siemka 🙂 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Izaa!!! 23 Posted March 23, 2020 Hejka @Karolcia 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
GeT 272 Posted March 23, 2020 Cześć 🙂 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Zankor 252 Posted March 24, 2020 Hejka 😄 pokaż dziarki 😄 1 Karolcia reacted to this Share this post Link to post Share on other sites