MIRAS 944 Posted November 22, 2020 Witajcie. Dzisiaj jest Światowy Dzień Kredki ! Każdy za pewnie w dzieciństwie lubił coś nabazgrać, pokolorować itp. A może znajdą się osoby które do dziś aktywnie szkicują, kolorują ? Pochwalcie się pracami - dawnymi lub obecnymi 😄 Może Wasze pociechy stworzyły jakieś dzieło ? Zapraszam do komentowania 🙂 1 _Shiva_ reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
_Shiva_ 27 Posted November 22, 2020 Kiedyś rysowałam, ale od kilku lat totalnie brak weny i chęci tak więc niestety nic nie pokażę 😄 Share this post Link to post Share on other sites
TIBIGI 6 Posted November 22, 2020 Kiedyś szkicowałem bardzo dużo . Można powiedzieć że talent pojawił się w szkole podstawowej i zostałem zapisany na zajęcia dodatkowe . Rysowałem bardzo dużo od małych portretów po duże krajobrazy . Jednak z czasem talent zanikał . 😛 inne hobby się pojawiły . Aktualnie czasami rysuje z córką 😄 ale to takie bazgrolenie bo aktualnie to 5-latek :D:D . Lubie za to tatuaże a to też sztuka rysunku 😄 Share this post Link to post Share on other sites
Maleństwo 847 Posted November 22, 2020 Uwielbiam rysować postacie z Disneya i ogólnie z bajek 😄 dużo rysuje, szkicuje nie tylko na kartkach A czasem i na ścianach Share this post Link to post Share on other sites