AizeNHolloW 25 Posted September 10, 2019 Zapraszam wszystkie piękne i grające w CS koleżanki do wrzucania swoich zdjęć 😉 Zróbmy wybory Tej najpiękniejszej, która gra z nami 🙂 Tytuł "MISS Baton" czeka xD Quote Share this post Link to post Share on other sites
JaNcZo_wiN 1192 Posted September 10, 2019 nominuje @Maleństwo,reszta to brzydkie 1 Maleństwo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reikon 430 Posted September 10, 2019 @JaNcZo_wiN Lizus @Julka. @Kiniaa Dawajcie :d 1 5 rano budzik reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
AizeNHolloW 25 Posted September 10, 2019 Ja niestety nikogo nie nominuję bo nie poznałem jeszcze żadnej fajnej koleżanki tutaj... a szkoda 😄 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MIRAS 944 Posted September 10, 2019 to ja nominuję : @Katarzynka;) 3 Maleństwo, JaNcZo_wiN and Katarzynka;) reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
.Cinek 102 Posted September 10, 2019 Ja nikogo nie nominuje tylko od razu wstawiam zdjęcie. @Reikon z racji tego ze głos masz trochę jak dziewczyna ( brak mutacji ze względu na wiek ) uważam, że będziesz najlepszą MISS BATON ever. 5 _Shiva_, Maleństwo, Kiniaa and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Katarzynka;) 217 Posted September 10, 2019 1 godzinę temu, MIRAS napisał: to ja nominuję : @Katarzynka;) dzięki za nominację! @Katarzynka;) NA MISKE!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reikon 430 Posted September 10, 2019 @.Cinek Mam nadzieję chociaż, że wygram bo jak nie to na uj moja Kandydatura 1 .Cinek reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
JaNcZo_wiN 1192 Posted September 10, 2019 1 godzinę temu, .Cinek napisał: Ja nikogo nie nominuje tylko od razu wstawiam zdjęcie. @Reikon z racji tego ze głos masz trochę jak dziewczyna ( brak mutacji ze względu na wiek ) uważam, że będziesz najlepszą MISS BATON ever. ci powiem,że coś w tym jest 😄 4 son goku, Reikon, Zołza and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
.Cinek 102 Posted September 10, 2019 3 godziny temu, Reikon napisał: @.Cinek Mam nadzieję chociaż, że wygram bo jak nie to na uj moja Kandydatura Wygrasz wygrasz, postaram się o to 🙂 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zołza 165 Posted September 11, 2019 Co to za wybory stulejarzy i czemu jeszcze nie ma męskiej wersji tych wyborów z gołymi klatami? 😄 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reikon 430 Posted September 11, 2019 @Zołza sie denerwuje bo wie, że nie ma ze mną najmniejszych szans 😋🤗 3 Zołza, MaciE3k and .Cinek reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
son goku 674 Posted September 11, 2019 21 godzin temu, .Cinek napisał: Ja nikogo nie nominuje tylko od razu wstawiam zdjęcie. @Reikon z racji tego ze głos masz trochę jak dziewczyna ( brak mutacji ze względu na wiek ) uważam, że będziesz najlepszą MISS BATON ever. głosuje na @Reikon NAJLEPSZA DUPCIA NA SERWIE A drugie miejsce @Maleństwo 4 Maleństwo, .Cinek, Reikon and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reikon 430 Posted September 12, 2019 To jak wygrałem coś 😂 Quote Share this post Link to post Share on other sites
.Cinek 102 Posted September 13, 2019 Widzę, że od dłuższego czasu jest cicho w tym poście, więc moim zdaniem PIERWSZĄ MISS BATON zostaje @Reikon. Już można jej gratulować?? 😄 2 moni$ and Reikon reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moni$ 207 Posted September 14, 2019 @Maleństwo najlepsza tutaj dziołcha! <3 1 .Cinek reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
AizeNHolloW 25 Posted September 14, 2019 Ok. Kochani 🙂 Zamykamy Fazę Nominacji . a o to Nimonowane : @Maleństwo @Julka. @Zołza @Katarzynka;) Teraz robimy tak ... piszemy pod spodem Nicki dziewczyn ( Brane pod uwagę bedą tylko nominowane Kobiety) w Poniedziałek o 20:00 będą wyniki 🙂 Dla wygranej - Nagroda niespodzianka zasponsorowana przez @AizeNHolloW Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reikon 430 Posted September 14, 2019 Pfffff Elo 1 Zołza reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
AizeNHolloW 25 Posted September 14, 2019 4 minuty temu, Reikon napisał: Pfffff Elo no niestety nie kwalifikujesz się 😉 Może spróbuj swoich sił gdy powstanie głosowanie na Mistera 😄 1 Katarzynka;) reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
son goku 674 Posted September 14, 2019 Ja wybrał bym @Reikon ale skoro @AizeNHolloW dyskryminuję najlepszą dupeczkę na serwie to trudno a więc nominuję : -❤️ @Maleństwo ciocia to wygra ! 😄 😄 ❤️ 2 Reikon and Maleństwo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
5 rano budzik 546 Posted September 14, 2019 Każda na swój sposób jest piękna, ale jednak @Reikon jest najpiękniejsza. 2 Zołza and Reikon reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites