Kindzia:* 38 Report post Posted December 2 Witam, przychodzę właściwie z "małym problemem". Mianowicie w trakcie gry zostałam rozłączona za ping (zresztą, jak zawsze) na #2, po minucie chcę wejść na serwer, a tu wyskoczyło mi coś takiego: |||Zostałes zbanowany na tym serwerze |||Twój Nick: Stju Games |||Twoje IP: 5.173.0.191 |||Steam: VALVE_0:0:6574687 |||Admin banujący: OWSIANY pszenny |||Powód: Czitowanie |||Data bana: |||Zbanowany na: Na zawsze |||Pozostało czasu do końca: |||Koniec bana: Nigdy |||FORUM SERWERA: www.Home-Edition.eu [SERWERZE]-------------------------------------[BaToN] Kicked :"Jestes zbanowany, sprawdz konsole." Nie wiem, o co chodzi, ale możecie sprawdzić, że w tym czasie grałam na #2 pod nickiem Kindzia:*. Pozdrawiam, Kindzia:* 1 1 SolbaxPL and OWSIANY pszenny reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Ghost!!! 137 Report post Posted December 2 @Kindzia:* zresetuj sobie router, może pomoże Share this post Link to post Share on other sites
Kindzia:* 38 Report post Posted December 2 Reset routera pomógł. Mam nadzieje, ze mnie nie zlinczujecie za to😁 Proszę o zamknięcie tematu🙂 Share this post Link to post Share on other sites